<

Ігор Гузь студентам: «Без вишиванки в серці навряд чи щось вдасться»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
08:46 | 1.03.2015 / Нововолинськ / , /
Перегляди
5
/ Коментарі відсутні

На базі Нововолинського факультету Тернопільського національного економічного університету народний депутат України, член фракції «Народний фронт» Ігор Гузь зустрівся із студентами та старшокласниками Нововолинська, Іваничівського, Володимир-Волинського, Любомлського районів.

Нардеп повідав про свій життєвий шлях, зокрема, про те, як йому у 19 років вдалося стати депутатом міської, а у 24 – обласної рад, як він йшов до депутатства у Верховній Раді, – прес-служба ВОО «Народний фронт».

«Можна все життя провчитися і не досягти успіху… Головне мати віру в себе, у свої сили, в Бога – це і є основа морально сильної, повноцінної особистості», – сказав Ігор Гузь.

Не лишив поза увагою чільник волинських «фронтівців» і патріотизм, бо, за його словами, «без вишиванки у серці навряд чи щось вдасться».

Розповідаючи спудеям, як стати лідером, Ігор Гузь наголосив на таких якостях як комунікабельність та вміння сказати «ні».

«Бути комунікабельним – це не «лайкнути» чиєсь повідомлення в соціальних мережах. Справжні лідери знають, чого хочуть, і знають, як про це сказати… Я б дуже хотів, аби ви не боялися встати і висловити, відстояти свою точку зору, якщо з чимось не згодні. Пам’ятайте: бунтарі творять історію!», – сказав народний депутат.

Після виступу Ігоря Гузя студенти та школярі мали можливість поставити українському парламентареві запитання. Зокрема, із залу цікавилися, чим студенти можуть бути корисними на даному етапі розвитку країни, коли закінчиться війна, стабілізується економіка, чому зірвані Мінські домовленості, що таке воєнний стан, коли виплатять заборгованість шахтарям Нововолинська тощо. Отримуючи вичерпні відповіді на свої запитання, студенти відмітили, що нардеп Ігор Гузь – простий у спілкуванні, не боїться «гострих» запитань, а ще їх вразила його щира українська мова.

Також перед студентами мали слово і представники молодіжного крила «Народного фронту» Андрій Кравченко та Назар Мисковець. Хлопці розповіли про діяльність громадських організацій, перспективи роботи у них, торкнулися участі у проектній діяльності та закликали не бути егоїстами в умовах війни.

DSC_0332
DSC_0388
DSC_0375
DSC_0351




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер