<

Ігор Гузь разом з шахтарями передали послання Порошенку, Гройсману та Насалику

Цей запис опубліковано більш як рік тому
21:50 | 30.03.2017 / Нововолинськ / /
Перегляди
5
/ коментарів 7

30-го березня народний депутат України Ігор Гузь побував з робочою поїздкою у Нововолинську, під час якої зустрівся з гірниками. Обговоривши досі невирішені шахтарські питання, гірники через обранця округу нагадали керівництву держави про актуальні для них проблеми.

“Панове Порошенко/Гройсман/Насалик, ми з простими роботягами-гірниками шахти №10 «Нововолинська» передаємо Вам послання. У ньому і про енергетичну незалежність держави, і про обіцянки влади, які за останні 25 років так і лишилися обіцянками, і про відчай та смуток, що панує в серцях цих простих хлопців. Нововолинські шахтарі готові видавати на-гора таке потрібне країні вугілля, але поки вони тільки мріють про це… І не забули, пане міністре, про особисто Вашу брехню та бездіяльність”, – прокоментував на своїй сторінці у соцмережі Фейсбук Ігор Гузь.




коментарів: 7
  1. Цікаво…у нас тільки один депутат у ВР???….інші ділять транши….до речі ….де ті копійки …що виділили чинуши на будівництво десятки у цьому році????… памятаєте УКРАЇНЦІ…150 млн.гривень…смішна сума,як для будівництва…але й тих чинуши від серця відірвати не можуть…чекають коли МИ допоможемо…не переймайтесь….уже скоро для вас дорогі чинуши…усе скінчиться…бідні і нещасні раби….можуть усе…втрачати їм уже нема чого….

  2. Подивіться в Інтернеті сайт strana.ua скільки грошей задекларував Насалик !!! Він не буде працювати цей міністр олігарх

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер