<

Ігор Гузь просить Луценка та Авакова взяти на особистий контроль вбивство Катерини Литкіної

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:13 | 15.08.2016 / Нововолинськ /
Перегляди
986
/ коментарів 14

Народний депутат України Ігор Гузь звернувся до Міністра внутрішніх справ Арсена Авакова та Генпрокурора Юрія Луценка із проханням взяти на особистий контроль розслідування справи жорстокого вбивства Катерини Литкіної у Нововолинську – повідомляє прес-служба народного депутата.

Катерина зникла 1 серпня 2016 року і була знайдена мертвою 11 серпня 2016 року на териконі нововолинської шахти №3.

“Вважаю, що у цій ситуації поліція Нововолинська спрацювала неефективно: після повідомлення про зникнення Литкіної К. С. працівники поліції не долучилися до активних дій. Переконували батьків, що дівчина сама повернеться. Тіло дівчини знайшов рідний батько, а не правоохоронці і за попередньою інформацією, особи, котрі підозрюються у вбивстві, виїхали за кордон”, – йдеться у зверненні Ігоря Гузя.

Народний депутат просить у керівництва центральних правоохоронних органів створити слідчу групу із працівників необхідних силових структур, щоб оперативно та якісно провести розслідування, знайти і покарати винних у вбивстві дівчини.

14054681_965071386953204_1394924294_n




коментарів: 14
  1. Може хоч це щось дасть. А чому Сапог нічого не рухав в цю сторону? Йому всеодно на те що в місті?

  2. Гузь справжній господар області. Він в темі всіх справ. Головне, щоб був результат.Ми на вас надіємось пане Ігорю, що ваш запит дасть результат.

    • Якби були вибори, то Сапогові люди бігали би містом, а так Гузь працює, бо він депутат і має захищати своїх виборців, не залежно вибори чи не вибори.

  3. Дійсно, тільки один І.Гузь і переймається долею простих людей, що потрапили у складні життєві умови. Сапог-падло, сидить, як вош в кожусі, йому насрати на всіх, він про свою задницю думає.

  4. Це вперше у історії Нововолинська, народний депутат звернувся до вищих керівників правоохоронних органів за допомогою у розслідуванні тяжкого злочину. Я не є таким аж затятим симпатиком І.Гузя. Частенько його й критикую у соціальних мережах. Проте, у цьому випадку потрібно віддати належне – спрацював він оперативно. Шкода тільки, що пізнувато. Якби раніше, то можливо вбивці не розгулювали б на свободі. Але тут – пряма провина і байдужість до бід простих людей міста, “оновленої” міської поліції і її нового очільника.

  5. Аби воно справди було видправлено,а не для очей читачив!Як доведете що запит видправлено,отримано???

    • Бо е номер документа, за яким можна перевірити коли його відправили/отримали і коли була дана відповідь на запит!!!!!

  6. В першу чергу хотів би подякувати Ігорю Гузю за те, що перейнявся проблемам громади,яка його обрала. Моя думка така,що хлопцям потрібно дати пожиттєве ув’язнення без права на амністію. Така мразь не має права бути на свободі. І ще я думаю, що пдіцай Яша не має права бути в поліції, раз він не зумів виховати свого прийомного сина.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер