<

Ігор Гузь та Борис Карпус розповіли про плани щодо ремонту доріг в громаді Нововолинська у 2022

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:03 | 10.01.2022 / Нововолинськ / , , /
Перегляди
2226
/ коментарі 3

У Нововолинській громаді продовжують працювати над покращенням дорожньої інфраструктури. За підтримки нардепа Ігоря Гузя та керівника Служби автомобільних доріг у Волинській області Анатолія Посполітака вже у 2022 році розпочнуть ремонти в кількох напрямках.

Завершується тендер на облаштування сучасного освітлення, 22 пішохідних переходів і тротуарів на трасі Р-15, що проходить через Нововолинськ, – йдеться на фейсбук-сторінці мера Нововолинська Бориса Карпуса.

“На ці роботи спрямовано 12 мільйонів гривень. Важливий крок для підвищення рівня безпеки та комфорту наших мешканців. Адже ця дорога веде до промислових підприємств, де працюють сотні жителів міста й громади. Також закуплено чотири нових світлофори, що будуть встановлені на перехресті траси Р-15 і вулиці Шахтарська біля автостанції. Як і обіцяли, від АЗС «ОККО» і до Центру профтехосвіти буде зроблений тротуар”, – йдеться у дописі.

Уздовж траси доріжку прокладатиме Служба автомобільних доріг. Від повороту і до ЦПТО – тротуар буде облаштований коштом Нововолинської, Поромівської громад і «соцеконому».

Найбільш ресурсними та масштабними для Нововолинської громади будуть ремонти доріг «Нововолинськ-Гряди» і «Благодатне-Заболотці» (від повороту з траси Т-03-05). Проєктно-кошторисна документація вже в процесі виготовлення.

“Спільно з нардепом Ігорем Гузем і Службою автомобільних доріг ведемо перемовини, щоб отримати фінансування і провести ремонти цих важливих напрямків цьогоріч”, – пише Борис Карпус.




коментарів: 3
  1. Ще по вул Шахтарській є місця без тротуару, як болото люди ідуть по дорозі а це не беспечно особливо в ночі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер