<

Гузь спільно з батьками загиблих Героїв АТО вимагає погодити у Нововолинську місце під пам’ятник

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:35 | 31.07.2020 / Нововолинськ / /
Перегляди
6
/ коментарі 2

Ігор Гузь звернувся до міської влади Нововолинська з вимогою у кількаденний термін погодити місце під майбутній пам’ятник Героям-нововолинцям, які загинули в україно-російській війні.

Про це він сказав у відео, розміщеному на його офіційній сторінці у фейсбуці, повідомляє Нововолинський інформаційний портал.

Парламентар зазначив, що батьки загиблих воїнів АТО хочуть, аби в Нововолинську меморіальний знак – пам’ятник, який увіковічить тих жителів міста, які загинули на фронті. 

Сам народний депутат 6 років не піднімав цієї теми, оскільки вважав, що вирішити це питання має міський голова. Але минуло стільки часу, а “віз і нині там”.

“Весь цей час Віктор Сапожніков водив за ніс сім’ї загиблих з місцем, яке вони спільно мали б узгодити. Рідні загиблих пропонували одне місце, а міський голова інше, і на сьогодні це місце все ще не погоджене. І це ганьба, за 6 років не знайти можливостей для виділення місця під памятник для Героїв”, – сказав нардеп.

Відтак, за його словами, сім’ї загиблих визначилися з цим місцем. Воно має бути навпроти приміщення міськвиконкому. Там має бути сквер і памятник,  Це має бути місце, яке будуть бачити всі жителі Нововолинська, місце, де вони зможуть віддати шану і честь тим, хто загинув на фронті. 

“Віктор Борисович, мабуть, таки прийшла пора вже згадати про хлопців, які загинули”, – додав Володимир Демчук, батько кіборга “Дима”. 

Відтак, народний депутат Ігор Гузь спільно з батьками загиблих Героїв вимагають у триденний термін узгодити всі юридичні процедури і погодити місце під пам’ятник.

А далі вже спільними зусиллями усієї громади пам’ятник буде встановлено.




коментарів: 2
  1. А чому б не напроти пам’ятника Прикордонника, через дорогу гарний скверик? І коли якісь урочистості зразу ж покладання квітів, і т.п., поки ще влада ту землю не роздерибанила.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер