<

Гузь пообіцяв брифінг

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:55 | 9.01.2015 / Нововолинськ /
Перегляди
0
/ коментарі 3

Народний депутат від Народного Фронту Ігор Гузь не згоден,  що поїздка гірників до Києва не дасть результату.

Більше того , шахтарі вже у вівторок будуть з ним у Києві.

Так, 5 представників волинського страйккому матимуть можливість стати учасниками брифінгу. Інші скандуватимуть під стінами профільного міністерства “Демчишин, реанімуй галузь!”

Якщо матиме місце засідання Комітету Верховної Ради України з паливно-енергетичного комплексу, ядерної політики та ядерної безпеки, гірники Нововолинська побувають і там.

… А під стінами ДП “Львіввугілля” півтори години мерзли волиняни, котрих не пустили навіть у хол адмінбудівлі. Обурені, вони не скупились на коментарі.

Представники держпідприємства не дають чітких відповідей, тож ми не можемо бути впевненими, що нас підтримають. Шахтарі незадоволені! Їм так і не дали можливості поспілкуватись з колегами.

Наступну зустріч  намічають на рівні Кабміну, в профільного міністра в яку вже не вірять. Натомість – сподівання покладають на Гузя, котрий після зустрічі у Сокалі відбуде на переговори з інвесторами зі Східної України, чиї копальні зараз знаходяться на окупованих сепаратистськими ДНР та ЛНР землях. Ігор Володимирович на зустріч їде сам…

Слідкуйте за подіями разом з “БУГом”!




коментарів: 3
  1. Треба щось робити, виносити на загал, кричати про то. Як-не-як, а тисячі сімей втратять джерело доходів.
    Ігорю, якщо не вирішиш проблему з закриттям шахт і робочими місцями для гірників, то тобі і твоїм людям нема що ловити в Нововолинську!

  2. Ну шо скажеш – красава наш нардеп.
    А львівці вони і є львівці, тут вже нічого не зробиш, так було. а тепер подумайте ,чого закрили стілкьи шахт в нас, а в них – лише одну.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа