<

Гуртки Нововолинського центру дитячої та юнацької творчості продемонструвли виставку своїх робіт

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:38 | 3.12.2015 / Нововолинськ /
Перегляди
5
/ Коментарі відсутні

Днями у Нововолинському центрі дитячої та юнацької творчості учні та їхні батьки мали змогу відвідати яскраву виставку робіт, в якій гуртківці продемонстрували все, чого навчились. Кожен відділ представив свої найкращі роботи. 

За словами директора Любові Кравцової, нині заклад проходить переатестацію. Свої вміння показали як наймолодші вихованці, так і вчителі. Використовуючи найрізноманітніші матеріали та техніки в поєднанні з безмежною фантазією, було отримано неперевершений результат.  Малюнки дошкільнят, картини педагогів, бісер, дерево, квіти з тканини та цукерок не залишили нікого байдужими. Батьки разом із дітлахами впізнавали свої роботи, а ті в свою чергу розповідали про історію їх створення, – пишуть на сайті міськради.

Технічні розробки, доповіді та роботи учнів – це чіткий результат, що беззаперечно показує, наскільки вони допитливі та ерудовані. Діяльність Нововолинського закладу та його вихованців описана на сторінках «Енциклопедії дитячої творчості України», а чотири рази на рік навчальний заклад видає газету під назвою «Береста».




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця