<

Хто з депутатів Нововолинської міськради прогуляв найбільше сесій у 2022 році

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:12 | 12.01.2023 / Нововолинськ / /
Перегляди
3019
/ Коментарі відсутні

Місцеві депутати, хоч і не отримують зарплатні за свою роботу, проте у них є певна відповідальність перед виборцями. Давайте розберемось, як ставляться обранці Нововолинської громади до взятих на себе повноважень і чи не прогулюють пленарних засідань.

Протягом січня-грудня 2022 року в Нововолинську відбулося вісім пленарних засідань. Проаналізувавши роботу всіх 34 депутатів, інформація про яких розміщена у вільному доступі на сайті міської ради, журналісти БУГу склали рейтинг відвідувань сесій.

З протоколів сесії видно, що найбільше засідань пропустив депутат від партії «Слуга народу» Мар’ян Купа, його не було шість разів. Він є членом добровольчого формування територіальної громади, також – директором Нововолинського ТТІ.

П’ять засідань пропустила Інна Іщук також від Слуги народу. Депутатка активно волонтерить і весь свій вільний час присвятила допомозі ЗСУ. Це можна побачити на її сторінці у фейсбуці.

Через важкий стан зі здоров’ям засідання не відвідує Надія Станицька від Свободи.

По чотири пропуски мають Володимир Рожелюк від Батьківщини, Роман Чорний (Слуга народу) та Ігор Тимощук (Свобода).

Тричі не з’явились на сесії Володимир Томчук (Свобода), Вадим Киричук (Свобода) та Ольга Лакиш (Європейська Солідарність).

Двічі – Андрій Бадзюнь (Свобода), Яна Никитюк (За майбутнє), Василь Оксентюк (Слуга народу), Віктор Ромашевський (За майбутнє), Микола Лукашук (За майбутнє), Руслан Влодарчик (За майбутнє).

По одному засіданні пропустили Галина Панафідіна від Батьківщини, Володимир Шаповал (За майбутнє), Інна Вихор (Батьківщина), Олександр Пашко (За майбутнє), Сергій Трофимчук (Європейська Солідарність) Марина Єлева (За майбутнє), Магомед Магомаєв (За майбутнє).

Склали журналісти і позитивний рейтинг депутатів, які впродовж року не пропустили жодного засідання.

Це 6 депутатів від партії «За майбутнє»: Оксана Аксьнова, Надія Жук, Валерій Мних, Олег Попков, Юрій Фіц, Олена Шаповал. 4 – від партії «Європейська Солідарність»: Бадзюнь Богдан та Віталій, Ольга Попіка та Вячеслав Спиридонов, 2 – від Батьківщини: Андрій Сторонський, Валентина Журавська.





Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер