<

Хто кому свій. На екскурсії в забійному цеху ТзОВ «Птахокомплекс «Губин» у Нововолинську з губернатором були тільки “свої”

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:53 | 28.05.2015 / Нововолинськ / /
Перегляди
76
/ коментарів 6

Якось неохоче у міськраді Нововолинська журналістам “БУГу” повідомили, що 26-го травня забійний цех ТзОВ «Птахокомплекс «Губин» вшанують своєю присутністю високоповажні гості. Це голова облдержадміністрації Володимир Гунчик та мер міста Віктор Сапожніков. 

Працівники інтернет – видання дещо спізнилися на сам початок екскурсії, однак попрохали охоронника, який сидить на пропускній, взяти дозвіл у керівництва приєднатися до делегації.

Охоронник довго шукав, де губернатор з директором, а знайшовши, повідомив дивну резолюцію директора – “Усі свої вже тут. Інших не треба”.

Виникло логічне запитання: а хто “свої” і за якими ознаками?

Досліджуючи інтернет-простір у пошуках інформації про подію відшукали наступне. Відомості про візит Гунчика і Сапожнікова на вже виявляється відкритий забійний цех, містяться на офіційному сайті підприємства “Пан Курчак. Агропромгрупа”. Розглядаючи фото, розміщені на цьому сайті, добре видно із представників мас-медіа – прес-служба ОДА, прес-служба “Пана Курчака”, журналіст нововолинської газети, яку видає міська рада, “Наше місто”, регіональні кореспонденти Волинської держтелерадіокомпанії, місцевий телеканал “СТН” та, можливо, ще декілька обласних ЗМІ.

А в чому ж справа? Інші чим не вийшли?

Доки ми чекали рішення директора на вхід журналістів “БУГа” у середину підприємства, почули розмову працівників комплексу. Вони обговорювали питання, що стосуються законного оформлення відібраних кандидатів. “Немає досі наказів про прийом на роботу. Як нараховувати зарплатню? Коли це все буде зроблено?”, – обурювалася працівниця комусь у слухавку. Інша скаржилася на те, що тиснуть із головного офісу швидкими темпами доукомплектувати штату працівників. “А я відповідаю: люди – не папір. Папір і той відшукати треба. А люди – вони хочуть гарантій. Найкращий аргумент – вчасно виплачена зарплата, чесність у фінансових нарахуваннях. От тоді не треба агітувати – люди самі підуть на підприємство”.

Натомість звіт прес-служби ОДА та “Пана Курчака” виглядає як стаття у газеті “Правда” за 1965-й рік:

“Тож очільники області та міста подякували засновникові Агропромгрупи «Пан Курчак» Сергієві Мартиняку, адже чим більше таких підприємств із замкнутим циклом виробництва (використання місцевих матеріалів і сировини), тим менше область буде сировинним придатком, акцентував голова ОДА Володимир Гунчик” (сайт “Пана Курчака”).

Підприємства Агропромгрупи «Пан Курчак» відвідав губернатор

“Не шахтами єдиними. Нововолинськ знаний і бізнесовими проектами. Зокрема у Місті шахтарів розташоване одне з найпотужніших українських підприємств, котре працює за системою замкненого циклу – ТзОВ «Птахокомплекс «Губин». Саме там побував Володимир Гунчик, позаяк за успішною роботою приватних підприємств – надходження до бюджету, робочі місця тощо.” ( сайт Волинської облдержадміністрації).

Візит на прикордоння Офіційний сайт Волинської обласної державної адміністрації

Можна було б подумати, що випадково не покликали жодного із представників незалежних регіональних ЗМІ. Однак, подібна ситуація вже була. Під час візиту міністра Демчишина на недобудовану шахту №10 губернатор Гунчик теж залишив в стороні ряд мас-медіа… Пропонуємо читачам досить колоритний відеосюжет.

То хто ж пану Гунчику “свої”?..




коментарів: 6
  1. Перепрошую, а це Буг незалежний ЗМІ? Сайт створений і проплачений Гузем, мало не Мекка його політичних подвигів. Жартуєте? Чи може думаєте, що про таку вашу “незалежність” нікому не відомо? Не будьте лицемірами.

    • Коля, а назвіть сайт чи газету, чи телеканал, де немає “спонсорської підтримки”? Незалежність – це не фінансові потоки, а інформація, в чкому руслі вона подається і т.д. До речі, нещодавно на ФБ знайшла запрошення писати блоги на “БУЗі”. Напишіть – проти Гузя. Не надрукують – тоді гадьте)

  2. ви такі смішні))) перестаньте хвалити Гузя і отримувати зарплату з його кишені, а тоді щось говоріть

  3. Підераси їли кури! От і все. А Світла Голованчук вічна коханка усіх губернаторів що передається із рук в руки?Певно, що так тільки Гунчик зробив її прес-секретарем!

  4. А я теж похвалю Гузя! Хтось чув чи бачив його попередника? Що він робив? А цей, принаймні, старається для нашого регіону. І аби не він, то, можливо, не отримали б свої гроші шахтарі!

  5. Любимо ми гадити на людей, а самі щось зробіть, люди хочуть як журналісти бути присутні всюди це є нормально. Головачук ще та хвойда, вже з ким тільки не спала. Гузь молодчинка, якщо це правда і сайт його, то він себе там дуже і не піарить. З першого перегляду нескажеш що його сайт. Ви краще друзі зайдіть на сайт Волинські Новини і гляньте як там вихваляють своїх господарів!!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

16 Квітня, Вівторок
15 Квітня, Понеділок