<

Групи швидкого реагування патрульної поліції уже працюють у Нововолинську

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:48 | 8.08.2016 / Нововолинськ /
Перегляди
361
/ Коментарі відсутні

Відсьогодні вулиці Нововолинська цілодобово контролюватимуть групи швидкого реагування патрульної поліції. Напередодні в області запустили проект, у рамках якого полісмени нестимуть службу в населених пунктах Волині.

Для якісної роботи територію області розділили на зони, з розрахунком одна патрульна група на 25 тисяч населення. У Нововолинську та селищі Благодатному працюватиме два екіпажі, в яких нестимуть службу по два полісмени. Вони уже отримали жетони, новеньку форму відповідного зразка та патрульні автомобілі. Патрульні машини обладнані рацією і планшетом, за допомогою гаджету поліціянти підтримують основний зв’язок. Працівник кол-центру 102, прийнявши повідомлення від громадянина, оперативно відправляє його на планшет групи швидкого реагування, а це дає змогу патрульним одразу ж виїхати на виклик. Для прибуття на місце події у поліцейських – 15 хвилин, інформують журналісти СТН.

Групи швидкого реагування патрульної поліції їздитимуть вулицями міста, а у відділку в перспективі планують встановити два монітори, на яких можна буде відслідковувати рух поліцейських машин.

Також на Волині розпочався набір кандидатів на службу в поліції, тож усі охочі можуть спробувати свої сили у відборі. У Нововолинську штат теж недоукомплектований, і деякі посади все ще залишаються вільними.

Групи швидкого реагування патрульної поліції розпочали патрулювати вулиці міста і охороняти його від злочинності. Уже з новою технікою та екіпіруванням нововолинські полісмени вперше відзначили сьогодні День національної поліції України.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер