<

“Громадянин, якому потрібна довідка, може чекати на неї місяць”, – користувачі соцмереж скаржаться на роботу Нововолинського комісаріату

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:41 | 30.03.2017 / Нововолинськ /
Перегляди
42
/ коментарів 5

29-го березня Валерій Степанюк на своїй сторінці у Facebook поділився власними враженнями про незадовільну роботу Нововолинського військового комісаріату.

“Нововолинський комісаріат під час мобілізації відправляв до ЗСУ калік, хворих на гепатит С, гіпертоніків, людей без пальців на правій руці… Вони проходили медогляд за декілька хвилин з висновком – придатний. А тепер людина, яка під час бойових дій отримала поранення, підтверджені ВЛК і МСЕК, при оформленні пенсії по втраті працездатності, місяцями оббиває пороги цього закладу.

Цей військовий заклад працює тільки по середам і то, з 09:00 до 16:00 з перервою на обід. Громадянин, якому потрібна довідка, може чекати на неї місяць. У мене є такий досвід. Прийшов у п’ятницю, сказали, що не прийомний день”, – йдеться у дописі.

Чоловік розповідає, що декілька тижнів безуспішно намагався спочатку правильно написати заяву, а потім – отримати довідку.

“Сьогодні звернувся в цей заклад, де повідомили, що поки я два місяці збирав довідки, деякі з них стали недійсними. На моє зауваження, що військкомат працює незадовільно, пан Плужник образився і заборонив своїм підлеглим приймати мої документи для оформлення пенсії по втраті працездатності…”, – пише Валерій Степанюк.

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=281443225610975&id=100012358982990

Журналісти інтернет-видання “БУГ” намагалися взяти коментар стосовно цієї ситуації у військового комісара Олександра Плужника.

“Комісар ніякої інформації не надаватиме. Всі питання – до обласного військкомату”, – відповіли нам.




коментарів: 5
  1. військомат то ж не собес, довідки видавали. Військомат то для призову до армії. Але наш народ думає шо військомат то собез і пенсійний

        • А пояснити людині не можна? Людино добра розумію як би це була проста людина, і то б вигляділо по свинськи, а це ж боєць АТО, вони ж зараз з фізичнтми, моральними травмами, ї м тяжкіш соціалізуватися, та дали б той запит в собез нифіга б з вами не сталося. Шановні журналісти, відправте цю статтю в спілку воінів АТО Волинв, і побачите як тушка плужніка затрясеться

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер