<

Громадських формування Нововолинська заступають із міліціонерами на спільні патрулювання

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:46 | 9.02.2015 / Нововолинськ /
Перегляди
4
/ Коментарі відсутні

Представники громадських формувань активно співпрацюють із правоохоронцями, а відтак заступають із міліціонерами на спільні патрулювання.

Загалом на території обслуговування нововолинського міського відділу міліції зареєстровано чотири громадських формування, три з яких діють у Нововолинську – «Варта порядку», «Самооборона Нововолинська», «Нововолинська народна самооборона» та одне – у селищі Жовтневе («Закон і порядок»), пише СЗГ УМВС України у Волинській області (За матеріалами Нововолинського МВ)

Минулого року за участю членів вказаних організацій було проведено 63 рейди у Нововолинську, Жовтневому та дачних масивах «Прикордонник», «Мічурінець», «Гірник», розкрито 60 кримінальних правопорушень, виявлено 84 особи, які вчинили адміністративні правопорушення.

PM70image002

Нині продовжується залучення членів громадських формувань до охорони громадського порядку спільно з правоохоронцями як у денний, так і у вечірній час. Разом із працівниками Нововолинського міськвідділу міліції вони готові прийти на допомогу всім, хто її потребує, вирішити конфлікти між громадянами, провести профілактично-роз’яснювальну роботу серед населення про недопустимість вчинення правопорушень та злочинних діянь.

PM339image003

– Дільничним інспекторам міліції та працівникам групи патрульної служби, які постійно охороняють спокій громадян, вже не перший рік активно допомагає громадськість, – розповідає тимчасово виконувач обов’язків начальника Нововолинського МВ УМВС України у Волинській області Юрій Душний. – Спільно із місцевими правоохоронцями члени громадських формувань стежили за порядком під час масових заходів, святкування новорічних та різдвяних свят у місті. Активно залучаються вартові порядку і до проведення перевірок осіб, які перебувають на профілактичних обліках у міліції та відпрацювань території, яку обслуговує міський відділ міліції.

А відтак у цей нелегкий час зусилля і правоохоронців, і громади максимально спрямовані на те, аби жителі міста почували себе в безпеці. Тому спільні патрульні наряди під час проведення інструктажів націлюються на виявлення та перевірку підозрілих предметів, автомобілів та осіб.

– Ми звертаємося до всіх громадян із проханням адекватно реагувати на посилені заходи безпеки, а у випадках нестандартних ситуацій – терміново звертатися у міліцію, аби миттєво попередити або ж припинити будь-які правопорушення, – підсумував Юрій Душний.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер