<

Громадська рада Нововолинська затвердила план роботи на поточний рік

Цей запис опубліковано більш як рік тому
08:24 | 27.01.2017 / Нововолинськ /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

Відбулося перше у цьому році засідання громадської ради при виконавчому комітеті Нововолинської міської ради. У ньому взяв участь перший заступник міського голови, секретар ради Андрій Сторонський .

Засідання розпочали із хвилини мовчання, пом’янули Олексія Ласкевича, який був членом цього дорадчого органу і нещодавно відійшов у вічність. Перший заступник міського голови відзначив, що Олексія Ласкевича пам’ятатимуть завжди як добру і віддану своїй справі людину, – пише сайт міської ради.

Опісля Андрій Сторонський вручив усім учасникам посвідчення члена громадської ради і побажав плідної роботи. Він наголосив на основних особливостях міського бюджету, зазначивши, що цей фінансовий рік досить непростий, однак всі зусилля будуть спрямовані на те, аби бюджет виконувався. Перший заступник міського голови повідомив, що на сесії Нововолинської міської ради, яка відбудеться наприкінці лютого, будуть розподілені минулорічні залишкові кошти, а це орієнтовно 11 млн. грн., в основному їх спрямують на заробітну плату та енергоносії.

Спілкування посадовця з членами дорадчого органу подовжилося у формі запитань та відповідей. Йшлося про пільгові перевезення, створення госпітального округу. Леонід Дудар, голова міської організації ветеранів війни та праці, зауважив, що варто на зупинках поновити розклад руху маршрутних таксі, а також розглянути можливість облаштування зупинки у районі третього ЖЕКу на вул. Соборній.

Члени громадської ради затвердили план роботи дорадчого органу на рік. Також ознайомилися з Положенням та Регламентом громадської ради.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер