<

Громадська рада Нововолинська: головою обрали Лісового, заступником – Кравцову

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:56 | 29.11.2016 / Нововолинськ / , , , /
Перегляди
11
/ коментарів 15

29-го листопада відбулися збори громадської ради при виконавчому комітеті Нововолинської міської ради, на яких обрали голову консультативно-дорадчого органу. Ним став редактор міської газети Нововолинська “Наше місто” Ігор Лісовий.

Першим питанням члени громадської ради Нововолинська розглянули обрання голови органу. Відразу запропонували кандидатуру Ігоря Лісового, за яку проголосували одноголосно.

img_0958

Провели також процедуру обрання заступника голови громадської ради. Ігор Лісовий зробив пропозицію розглянути кандидатуру директора Нововолинського центру дитячої та юнацької творчості Любові Кравцової, яка, за його словами, має досвід громадської та політичної роботи. Усі учасники зборів проголосували “за”.

Секретарем ради шляхом голосування обрали начальника відділу з питань внутрішньої політики, взаємодії із ЗМІ та зв’язків з громадськістю міської ради Світлану Груй.

Керуюча справами виконкому Нововолинської міськради Вікторія Магдисюк привітала всіх членів новообраної громадської ради та Ігоря Лісового зокрема, відмітивши, що він – достойна кандидатура, щоб очолювати цей консультативно-дорадчий орган.

img_0971

“Ви – своєрідна ланка зв’язку між міською владою, виконавчим комітетом та громадськістю. Ви ті люди, котрі є в масах і знають проблеми громади. Хотілося б, щоб у своїй роботі доносили до нас усі нагальні питання, які, можливо, міський голова чи його заступники не помітили, аби ми могли над ними попрацювати. А все для того, щоб нововолинцям було комфортно жити у нашому місті”, – звернулася до присутніх Вікторія Магдисюк.

Члени громадської ради піднімали проблемні теми Нововолинська: що буде з шахтами та чому не всі тротуари посипані піском з сіллю тощо.

Підсумовуючи сказане, Ігор Лісовий побажав колегам активної роботи.

img_0943
img_0953
img_0978




коментарів: 15
  1. Сміх і гріх! А Сапожнікова обрали генеральним директором гром.ради))) Це місто ніколи не зміниться(((

  2. Ну, і ну! Пропала корупція у Новолинську – “будівельник комунізму” і “пані Матильда” зведуть її на ніщо. Вся організавана і кланова злочинність вам аплодують і за боки беруится від задоволення.

    • Анатоль, ваша заздрість недоречна. Ніхто не винуватий, що вас не обрали в члєни громадської ради Нововолинська. Бо там треба реально працювати, а не так як ви звикли тільки язиком. Тож вбийте в собі жабу чорної заздрості, та побажайте громадській раді плідної роботи та успіхів, бо від того буде залежати добробут всіх містян, в тому числі і ваш Анатоль!

      • Плював я на ваші посади, безплатно, на відміну від вас – вірного служителя мафії за 30 срібняків!

      • Не переводьте стрілки на АНАТОЛЯ-бо мій добробут від такої діяльності може тільки погіршитись.НЕ хочу цього загального *одобрямса* і згадаю Вам через пів року-рік ваші ж слова про *покращення*.Але,думаю,що вже не багато часу залишилось *місцевим владам* ловити рибку в мутній водичці. Накінець-то починаються реформи-скоро мерів шукати будемо з свічкою! Наприклад-сьогодні Гройсман *надавав по дупі* всім місцевим *князькам*-тепер будуть нараховувати за *тепло* по-середньому показнику по лічильниках по місту, на будинки без лічильників.А де була Ваша громадська рада раніше?Де була місцева влада? А це був її обов*язок. А займатись тролінгом відносно АНАТОЛЯ-просто не гарно-людина вже не раз довела,що має *позицію* і реально бореться за свої права,чого багатьом не вистачає.Тож вбийте і в собі ту жабу і признайте,що мій добробут більше залежить від того.як буде *сваритись* громадська рада,ніж *цілуватись* з реальною місцевою владою. І починати потрібно з публічності-пора вже викорінити *совок*.

  3. Цирк – що це за “своєрідна ланка зв’язку між міською владою, виконавчим комітетом та громадськістю”, це що влада тепер і спілкуватись буде через цю ланку ? Да пішли ви …..

  4. ця громадська рада, це навіть не цирк, це плювок на всіх нововолинців зі сторони товариша сапожнікова і його вірних замів….всі з них на задніх лапках перед перед сапожніковцями ходили і будуть ходити, тільки б за столом посидіти, показати, що щось роблять, а місто нехай і надалі корупцією і брудом обростає

  5. Кравцова при СССР руский преподавала при Україні патріоткою стала…

  6. а шо ж це редакція Бугу видалила коментар про Кравцову? раз в багатьох інших статтях можна писати погане, то чому тут ні?

  7. Оце правильно!!! А якби ще фотки побачити!!! А якщо серйозно,хто ту раду вибирав? Самі себе? Сміх! Хай тішаться! Тільки ,не дай бог,їм почнуть гроші виділяти на всякі *добрі*діла!!! Депутатики слідкуйте,бо з вас будемо питати.

  8. Ні,щоб з онуками бавитись на пенсії старим пердунам-лізуть,як ті колорадські жуки!!! Та не буде вашого СОВКА,як і хліба по 16 коп!!!Думайте про здоров*я і дайте молоді вирішувати своє майбутнє. А дружньо підняті руки молодих- просто розсмішили!!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця