<

Грабіжник з Нововолинська втрапив за ґрати на 4 роки

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:38 | 20.11.2018 / Нововолинськ /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

Волинський апеляційний суд скасував вирок Нововолинського міського суду, яким 25-річного мешканця Нововолинська за вчинення грабежу було засуджено до умовної міри покарання і призначив 4 роки позбавлення волі.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Волинської області.

Звільнившись умовно-достроково із місць позбавлення волі, де відбував покарання за вчинення крадіжки, молодий нероба на шлях виправлення не став та вчинив новий корисливий злочин.

Після опівночі 12-го серпня 2017-го року, скориставшись безпорадним станом громадянина, який, уживши алкоголь, спав надворі, чоловік відкрито викрав у нього мобільний телефон, годинник, складний ніж та рюкзак, спричинивши потерпілому матеріальну шкоду на суму майже 6 тис. грн.

Суд першої інстанції визнав його винним у вчиненні грабежу (кримінальне правопорушення, передбачене ч. 2 ст. 186 КК України) й призначив йому покарання у виді 4 років позбавлення волі зі встановленням 2-річного іспитового строку.

Не погодившись із вироком суду першої інстанції, прокурори оскаржили його в апеляційному порядку, вимагаючи суворішого покарання для обвинуваченого.

Волинський апеляційний суд пристав на позицію обвинувачів та призначив грабіжнику покарання у виді 4 років позбавлення волі.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця