<

«Горнятко своє носи з собою» – у Нововолинську МРЦ «Нові крила» запустив новий проект

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:19 | 25.02.2019 / Нововолинськ / /
Перегляди
7
/ коментарів 10

Молодіжний центр “Нові крила” започатковує у Нововолинську проект «Горнятко своє носи з собою», мета якого – інформування жителів та гостей міста про користь використання багаторазових горняток, які кожен зможе носити з собою.

Представив проект керівник МРЦ Павло Медина.

А чи знаєте ви, що мільйони одноразових стаканчиків, які потрапляють у смітник щодня, не піддаються переробці? Тому ми вирішили започаткувати в місті такий проект. Незабаром обов’язково поділюся, як в мене з’явилося моє горнятко і як народився цей проект. Давайте дбати про екологію вже сьогодні, щоб завтра стало кращим”, – розповідає Павло.

Декілька коротких тез чому Варто все ж таки носити свою чашку:

– в планетарних масштабах в смітник потрапляє – 5 млрд одноразових стаканчиків за рік;

– одноразові стаканчики не можна виготовити із переробленої сировини, тому для кожного нового зрубуватимуть дерево;

– економить кошти – багато кав’ярень в Україні та світі нададуть Вам знижку і подякують за збереження довкілля.

Якщо ви хочете стати частиною цього  проекту і Ваш заклад має можливість надати знижку своїм гостям,  які купуватимуть напій To Go у своє горнятко, пишіть. Вас забезпечать необхідним матеріалом,  постерами та наклейками.

Зв’язатися з Павлом можна на йогоособистій сторінці у фейсбук.

Розкажіть про те, як ви використовуєте ваші горнятка, зазначаючи тег #своє_горнятко




коментарів: 10
    • А при СРСР викидалось туалетного паперу зовсім мало! Бо його майже не вироблялося.

      • Нагадався анекдот. Напис на безкоштовній газеті – “Будь ласка, прочитайте перед використанням”. Газета колись рулила.:-)

    • На дворі!) 2019)))ви продовжуйте жити, моментами аби да Ка би))))люди якщо Вам його не подобається, то ок)))ваша думка важлива не всім)))і тут її навряд читатимуть)) але ви продовжуйте з дивану пописувати))) ваша думка важлива)

    • На відміну від одноразових стаканчиків, він не становить загрози довкіллю, тому що швидко розкладається.)

  1. v_ukraini_zaboronyat_usi_polietylenovi_pakety_7995

    Закон про заборону політеленових пакетів вже є … Можливо варто перед тим, як списати коментарі ? Трохи читати , щось окрім місцевих сайтів?) А ? Радують люди , які пишуть коментар не зробивши запит в Google)))

    • Чудова ідея.кожен такий крок зробить наше майбутнє кращим.Цікаво коли наша міська влада подбає ще про контейнери для сортування сміття?!!!

  2. Люди))) деякі з вас дуже смішні.. і ваші “доводи” теж… Перед тим, як писати використовуйте Google… Слідкуйте за світом))якщо сумуєте за минулим, то щасливої дороги в нікуди))) думайте кому залишите планету після свого існування/життя/ перебування тут… Але може далі гівнити планету , рахувати туалетний папір))) і деградувати під ноти минулого))

  3. А взагалі-то тут не реклама горняток була, а заклик дбати про екологію. Не обов’язково купувати горнятко, можете прийти із своїм. А не хочете, ……… Тай усе.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

20 Квітня, Субота
19 Квітня, П’ятниця