<

Головний комуніст Нововолинська підтримує Сапожнікова на посаді мера

Цей запис опубліковано більш як рік тому
21:30 | 26.09.2015 / Нововолинськ / /
Перегляди
111
/ коментарів 15

Волинський комінуст Олег Філінюк підтримуватиме на виборах мера Нововолинська кандидатуру Віктора Сапожнікова.

Про це Олег Філінюк повідомив інтернет-виданню “БУГ”.

“Діючий мер толковий чоловік, має досвід. Інші кандидати не варті уваги, щоб про них говорити – вони пусте місце”, – зазначив Олег Філінюк.

Раніше, Олегу Філінюку запропонували очолити списки “Аграрної партії” та балотуватися на міського голову. Проте, він відмовився від політичної гонки.




коментарів: 15
  1. Так як Філинюк більшисть чесних нововолинців, простих трударів-думає! Тому Сапожніков знову переможе!

  2. Філінюк таке саме продажне та фальшиве лайно,як господар міста.Що ти вже просив клоуне?Олеже ти позором був ти ним і залмшився,ха,ха,ха.

  3. Комуніст?Дивно! Я ще не забув як Олег балотувався в обдасну раду від Соціал Національної партії України (СНПУ)міський осередок якої я створював на той час у місті. Метаморфози ………..чи шось інше?

  4. головний дерибанщик міста нововолинська – пан віктор сапожніков і К під мудрим керуванням головного минулого міста замаскувався під сучасні прапори для подальшого безкарного дерибану Нововолинська в майбутньому, а нововолинці для них так ” пішачки”, ” непотріб “

  5. говорят что филинюк лечился в психиатрической клинике,он подерживает сепаратизм,походу сапог ему из своего галстука ленточку сделал

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер