<

Голова Волинської ОДА розповів звідки потрібно взяти кошти на ремонт пошкодженого вибухом будинку

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:47 | 22.12.2016 / Нововолинськ / /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Фінансування заходів з ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій здійснюється відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 04.02.1999 року № 140 “Про затвердження Порядку фінансування робіт із запобігання та ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій” (зі змінами), якою передбачено, що фінансування таких заходів об’єктового та місцевого рівнів здійснюється, в першу чергу, за рахунок міських резервів.

Про це написано у відповіді на запит депутатів Волинської облради Валерія Курстака та Алли Лісової.

Станом на 01.11.2016 року в Нововолинському міському бюджеті залишок коштів резервного фонду складав 750,0 тис. гривень, також, за наслідками виконання міського бюджету за 10 місяців цього року в місті зафіксовано перевиконання доходів загального фонду на суму 6804,6 тис. гривень. У грудні цього року м.Нововолинську спрямовано з обласного бюджету стабілізаційну дотацію обсягом 2,6 млн. гривень.

“Додаткові кошти для фінансування заходів із запобігання та ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій відповідного рівня можуть виділятися з резервного фонду обласного бюджету за умови вичерпання зазначених джерел фінансування на підставі клопотання виконавчого комітету міської ради та подання усіх необхідних документів, передбачених постановою Кабінету Міністрів України від 29.03.2002 року № 415 “Про затвердження Порядку використання коштів резервного фонду бюджету”.
Враховуючи вищевикладене, питання виділення коштів з резервного фонду обласного бюджету для відновлення пошкодженого, внаслідок вибуху побутового газу 20 листопада цього року, житлового будинку в м. Нововолинську на бульварі Шевченка, 35, може буди розглянуте облдержадміністрацією за умови подання виконавчим комітетом Нововолинської міської ради відповідного звернення, інформаційних матеріалів, розрахунків та обґрунтувань, відповідно до вимог, зазначених вище постанов.”, – йдеться у відповіді голови Волинської ОДА




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

23 Квітня, Вівторок