<

Голос народу: Андрій Кравченко планує стати мером Нововолинська

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:31 | 27.09.2015 / Нововолинськ / /
Перегляди
18
/ коментарів 12

Проект «Голос народу» з інформаційним спонсором «БУГ» презентує перший відеосюжет з серії “Андрій Кравченко – наш мер”

В першому сюжеті Кравченко спробує зареєструватись у ТВК кандидатом на посаду міського голови Нововолинська, а також поцікавився у громади міста чи підтримують вони молодь.

Наступний крок для Андрія Кравченка має бути офіційна реєстрація! Тому «Голос народу» та інтернет-видання «БУГ» звертається до Нововолинців – підтримати молодого кандидата, ставте лайки, робіть репости у себе в соціальних мережах, адже саме від кількості переглядів, лайків та репостів буде залежати чи стане Кравченко кандидатом у мери міста.




коментарів: 12
  1. а де сам факт, що ти перепливав озеро? Гузь хоча б у воді фото робить, що свідчить про те що він дійсно плив, а з рушником бігати кожен може. Мера, який невдало робить із себе троля нам не треба

  2. Що за постановка??? З перших секунд так БРЕХАТИ глядачам. Хоча б для сюжету з води почав виходити, не говорячи про те щоб підпливати до берега. Яка цинічна брехня з перших секунд. Можливо запасних “майток” не було, та і водичка вже напевно не для “хлюпіків”.

  3. Я щось не зрозуміла…він переплив озеро то він відразу мер? Мені якось однаково що він там переплив!

  4. Головне що Гузя підколупнув нормально і показав яка компетентність у виборчих комісіях. Кравченко з класним почуттям гумору тож дорогу молодим.

  5. Відео приколене. Можна за таку люду голос віддати, хоч за те, що позитивом тяне…

  6. Ну отже, щоб зайняти високу посаду в місті, більше не треба вищої освіти юриста, фінансиста, адміністратора. Треба лише танцювати і раз засвітится на телевізорі. Супер, кому треба порядок і контроль?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця