<

Хлопець з Нововолинська, який похвалився крадіжкою в мережі Instagram, вибачився перед власником магазину

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:01 | 21.03.2018 / Нововолинськ /
Перегляди
2
/ коментарі 4

17-го березня в мережі Instagram молодик з Нововолинська виклав фото із продуктами харчування та речами і написав “подяку” магазинам за крадене. Свою провину він визнав, зв’язався із власником одного із магазинів.

Нагадаємо, що цинічний поступок помітили в соцмережі. Користувач Коля Б. виклав фото, в яких “дякував магазинам за халяву”.

Його разом із трьома друзями в цей день було помічено в супермаркеті “Рідний Край”. Камери відеоспостереження зафіксували дивну поведінку хлопців та факти, які свідчать про ймовірну крадіжку.

Адміністрація супермаркету виявила недостачу тих продуктів, які висвітлив користувач на фото. Загальна сума збитків складає близько 300 гривень.

Хлопець зв’язався із власником супермаркету, повернув кошти та вибачився.

“Хочу вибачитися перед адміністрацією “Рідного Краю” за те, що вкрав у них продукцію. Більше такого не повториться, претензій не маю”, – розповів Коля.

Інтернет-виданню БУГ було надано відео із вибаченнями хлопця, однак із певних міркувань ми вирішили не публікувати його. Сподіваємося, що цей випадок буде уроком для нього, а можливо й інших.

Власник супермаркету Юрій Сиротюк вирішив пробачити цей поступок та звертатися до поліції не буде.

“Пам’ятайте, що за свої дії потрібно відповідати і не завжди буде все без покарання. Бути героєм – це не красти, бити вікна, годинники. Необхідно думати про майбутнє і не починати життя зі злочинів”, – висловився Сиротюк.

За неофіційною інформацією це не перше правопорушення, яке вчиняє хлопець.




коментарів: 4
  1. Признавать свои ошибки – это взрослый шаг.
    Многие оступаются, но не все признают ошибки. Надеюсь молодой человек больше не будет совершать такие ошибки.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця