<

Гірники шахти «Нововолинська №10» проведуть акцію протесту біля стін Кабінету міністрів

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:31 | 16.09.2016 / Нововолинськ /
Перегляди
1
/ коментарі 2

Гірники шахти «Нововолинська №10» проведуть акцію протесту біля стін Кабінету міністрів під час розширеного засідання уряду 21 вересня.  Про це повідомив голова Незалежної профспілки гірників України Михайло Волинець.

Нововолинські гірники змушені вдатися до протесту, бо шахту «Нововолинська №10» хочуть поставити на консервацію, – повідомляє комітет НПГУ.

«Шахтарі обурені тим, що шахта, яка будується  з 1989 року і яку попередній уряд кілька разів публічно запускав у експлуатацію, так і залишається недобудованою, – пояснив Михайло Волинець. – Нинішні  «смотрящі» над паливно-енергетичним комплексом разом  з керівництвом Міністерства енергетики та вугільної промисловості уже не приховують і відкрито заявляють, що  копальню  вони поставлять на консервацію. Тобто, перетворюють її на водокачку. Хоч саме на «Нововолинській №10» мали б працевлаштувати усіх гірників Волинської області, які втратять роботу у зв’язку з зупинкою інших шахт . Адже вугільні підприємства регіону теж найближчим часом припинять  роботу».




коментарів: 2
  1. Справжній геноцид шахтарів та їх сімей! А вони тільки в минулому копошаться! 33 рік в минулому, а тут сучасний злочин проти людей!!! Комуналкою душать, роботи лишають. Перетворили таку країну, з такими багатими землями, корисними копалинами, роботящими людьми, в крану торгашів, ніщити. Не призначають керівників, які змогли б покращити ситуацію, а нарошно ставулять всячких бєздарєй, які і далі затячгують шахти у прірву. Чому тільки 10 шахта? А всім іншим байдуже?!

    • Як можна поставити керівником бездаря на “Бужанку”.Це щоб до кінця все розвалити?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер