<

Гендиректором «Волиньвугілля» хочуть призначити Юрківа

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:53 | 7.10.2019 / Нововолинськ / /
Перегляди
15
/ коментарів 9

Департамент вугільно-промислового комплексу пропонує призначити в.о. генерального директора ДП «Волиньвугілля» колишнього директора шахти №9 «Нововолинська» Володимира Юрківа.

Про це відомо з листа Департаменту до Міністра енергетики та захисту довкілля Олексія Оржеля.

Нагадаємо, 30-го вересня міністр підписав наказ про звільнення гендиректора Волиньвугілля Андрія Пилипюка з займаної посади.

У листі Департаменту вугільно-промислового комплексу йдеться про те, що Пилипюк не має достатнього професійного досвіду, системного підходу до планування роботи та організації виконання поставлених завдань.

“Це свідчить про те, що він за своїм рівнем не відповідає займаній посаді. Пропонуємо призначити в.о. генерального директора ДП «Волиньвугілля» Юрківа В.П.”, – йдеться в документі.

Зазначається також, що відповідно до розпорядження КМУ від 6-го грудня 2017 року “Про утворення Державного підприємства «Національна вугільна кампанія»” та наказу Мініенерговугілля від 17-го травня 2018 року “Про утворення Державного підприємства «Національна вугільна кампанія»”, 30-го травня було проведено державну реєстрацію ДП «Національна вугільна кампанія».

7-го листопада Міністерством виданий наказ №554 про реорганізацію ДП «Волиньвугілля» шляхом приєднання до НВК.

“До теперішнього часу керівництво Волиньвугілля не виконує наказ про реорганізацію. Згідно даних державного реєстру юридичних осіб Пилипюк продовжує значитися керівником підприємства. Навіть після зміни голови комісії з реорганізації на Юрківа ситуація не змінилася.

Департаментом неодноразово складалися доповідні записки щодо притягнення Пилипюка до дисциплінарної відповідальності, а саме відсторонення від займаної посади”, – говориться в листі.

Нагадаємо, у вересні 2018 року Пилипюк, як гендиректор Волиньвугілля, звільнив з займаної посади директора шахти №9 Юрківа. Причина – дисциплінарне стягнення у вигляді звільнення, акт фіксації не надання письмових пояснень Юрківом про не передання балансів до тоді створеного (фактично на папері, – ред) відокремленого ДП «Шахта №9», керівником якого призначили Павла Танчева. Однак Юрків оскаржив наказ про звільнення в суді, його поновили на посаді та призначили головою комісії з реогранізції.




коментарів: 9
  1. Це вже все нагадує цирк на дроті! Чим скоріше закриють ті нещасні шахтьонки – тим краще!

    • Це не цирк-все набагато простіше… Покійний Б. Нємцов казав: “Оні же все там – @бнутиє…” Але те, що під словосполучення “шахтам-@іздєц” більше підходить Рудєц-факт.

  2. О цей досвід має добрий казнокрадства і хабарницьтва!Цю школу він добре знає як працювавв в регіональній інспекції хабарі брав і не боявся бога. А шахту 9 довів до ручки. Краще вже хай буде Рудець чим злодій юрків. Рудець хоть прийде і за пару днів все закриє. А цей з досвідом буде допродавати все що не вспів з гурою при своєй каденції розграбити.

    • Ти що хворий, коло обісрались то вже рудец вам в помощ, 1 НВ втопили що прийшла черга до 9НВ, а де працювати, за що сім’ю утримувати. Ти може бабла накрав то і несинітниці несеш, провірся в дурці, може поможуть, хоча то вже запущено.

  3. ВВ як же вам добре було біля корита з юрківим. Можна було метал ночами красти. Короче кампашка гури процвітала. він вас в свою чергу за своє розкрадання не чіпав щоб ви мовчали. Але ж ми розумієм що це заказні статейки. Чому Буг не напечатає відкриття кримінальних справ проти юрківа. Хай народ знає кого навьязують нам. і як ламають шахти через коліно з невиплатою зарплати. Щоб вже нарешті сказали заводьте кого небудь аби платили. Ось така казочка малята. Так що краще Рудець і шахті ……

  4. ROB хто злодій так це Пилипюк,а ти мабуть його шістьора і допомагав шахту першу топити щоб докази розкадання знищити.А 9 і Бужанку підготовив для закриття. Я думаю що вже скоро Пилип і його команда за це відповість.

  5. Думай думай Саша! Як прийшов до влади Коломойский так і з червня перестали платити зарплати. А до цого була хоть якась перспектива і зарплата була прилічна я таку зарплату на 9 шахті ще ні коли не получав. Добре середній став зашибісь можна робити регрес!!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа