<

Гендиректор ДП «Волиньвугілля» підводить шахти до закриття, – керівник профспілки про ситуацію на копальнях

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:15 | 18.02.2021 / Нововолинськ / /
Перегляди
39
/ коментарів 13

Шахти ДП «Волиньвугілля» підводять до закриття. Таку політику проводить генеральний директор підприємства Юрій Ключковський, говорить голова незалежної профспілки шахти №9 «Нововолинська» Василь Гура.

Він зазначає, що уже готові документи на виведення 9-ї шахти зі складу Волиньвугілля у окреме державне підприємство. А це, в свою чергу, призведе до закриття копальні. Таким чином були ліквідовані усі шахти Нововолинська.

Разом із тим керівник профспілки розповів, що те вугілля, яке видобувають на “Бужанській”, не реалізовують. Гендиректор Юрій Ключковський не вирішує даного питання.

“Надійшло розпорядження, щоб 7 тонн вугілля з шахти №9 відвантажили на потреби теплопостачання адмінбудівлі “Бужанської”. Виникає питання, чому на Бужанській своє вугілля не беруть. Більше того, його навіть не реалізовують.

Ключковський не може домовитися ні за електроенергію, ні за реалізацію вугілля – доводить шахти до закриття.

Гендиректор Волиньвугілля також перекладає на інших осіб обов’язки, які чинним законодавством покладено на нього, порушуючи антикорупційне законодавство”, – розповів Гура.

Він додав, що шахтарі не задоволені тим, що їм заборонили працювати у вихідні.




коментарів: 13
  1. Питання до гури. Чому коли був інвестор і були запчастини і була висока зарплата і перспектива він зі своєю проспілкою були проти.А зараз шукає винних, то хай спитає в свого хазяіна юрківа кому вигідно закрити шахту.

    • Інвестор — людина чи комерційна установа, яка вкладає гроші та/або інші активи з метою їхнього збереження та примноження. На відміну від споживання чи витрати, інвестування має на меті передусім віддачу. Вважається, що якщо людина відкладає понад 30 % свого доходу, її можна розглядати як потенційного інвестора. В розмовній мові інвестором як правило називають людей чи підприємства, які здійснюють значні капіталовкладення.

  2. Питання до Петра. Прізвище ім’я інвестора, хоть якісь документи інвестування обладнання чи запчастин будьщо? Цікаво буде подивитись і для правоохоронців також цікаво буде. Бо повідкривали кримінальних проваджень деякі вже передали до суду іньші готують. А за всю історію ДП тільки одна людиниа говорила, що в нього ХАЗЯЇН це Пилипюк А.П.. Правда потім йому пояснили, що хазяїн в собаки то почав говорити патрон. А за раз пожинаєм плоди інвестування.

  3. А хіба не новий мер вітаючи 31 грудня Громаду з Новим роком заявляв: Моменти відкриттів! Адже було відкрито приміщення нової амбулаторії, ВІДРЕМОНТУВАЛИ приймальне відділення Нововолинської міської лікарні, фойє Палацу культури, стадіон, завершили термомодернізацію школи №7.

  4. Добротвірська і Бурштинська ТЕС без вугілля,під боком шахти але Ахметов не купляє його пора лапшу з вух зняти

  5. Гура піднімає кіпіш. Сам закрив шахту, а це все для того “тіпа я неприділах”.

  6. Гура кричав прийде Танчев а заним Рудєц і шахті пі-ц, а висновок не лав, не угля і метал вивезли з шахти тіпа на тумби, ЮРКІВ красава злодій номер 1.хто за.

  7. Славік ти вже наробив. Бездаро. Добре хоть тебе хапнуло, а нікого з нас. А зараз сидиш на всіх злий, без нічого і всі виннні.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Квітня, Четвер