<

[Оновлено] Гаряче біля нововолинської прокуратури [Відео 3]

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:49 | 9.12.2014 / Нововолинськ /
Перегляди
6
/ Коментарі відсутні

Люди вимагають відставки прокурора Олександра Шпота та всієї його команди, – ось так розпочався  Міжнародний день боротьби з корупцією у Нововолинську.

Сьогодні близько 10:00 до приміщення місцевої прокуратури (де колись був дитячий садок), прийшли всі небайдужі боротися із корупцією в місті Нововолинську. Місцеві активісти привезли сміттєві баки та шини, на випадок необхідності народної люстрації.

До народу відразу вийшов прокурор і його заступник, похиливши голову, вони вислухали обурені “голоси” народу. Активісти нагадали про давно забуті справи, які прокуратура “згальмувала”, про те, як повинна виглядати державна установа – а саме,  із державними символами. Але найбільше обурення висловили постраждалі від квартирних крадіжок. Жінка, помешкання якої обікрали тричі, із гучними претензіями виступила перед прокурором, до неї долучались й інші постраждалі. Виступ прокурора, не дав конкретних відповідей для постраждалих, як результат натовп оживився і почав скандувати: “Ганьба”, “Відставка!”. Прокурор відмовився писати заяву.

На разі триває безстрокова акція протесту, мітингарі не збираються розходитись!

.IMG_5874

IMG_5889
IMG_5895
IMG_5896
IMG_5897
IMG_5901
IMG_5902
IMG_5903
IMG_5908
IMG_5911

upd 14:00

Як стало відомо журналістам “БУГу” мітингарі розійшлись та перенесли протест на 23 грудня. Активісти вирішили звернутись до обласного прокура для з’ясування питання чи відбулась запланована комплексна перевірка нововолинської прокуратури, та повідомити йому про правопорушення вчинені місцевими правоохоронцями.

На завершення активісти повісили на державне приміщення національний та червоно-чорний прапори.

ж
https://youtu.be/HqEGVfEJ91s




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер