<

Гаражного злодія, якого серед білого дня затримали у Нововолинську, взяли під варту

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:49 | 21.11.2018 / Нововолинськ /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

15-го листопада Нововолинський міський суд взяв під варту одного зі злодіїв, якого затримали  на крадіжці з гаража у Нововолинську.

Нагадаємо, 13-го листопада близько 11:00 в гаражному масиві по вулиці Островського  у Нововолинську “на гарячому” затримали раніше судимих злодіїв.

Як відомо з ухвали Нововолинського міського суду, в той же день, 13-го листопада, в порядку статті 208 КПК затримали одного зі злодіїв, наступного дня оголосили про підозру і 15-го листопада суд застосував запобіжний захід у виді тримання під вартою з можливістю внесення застави у розмірі 100 тисяч гривень.

Злочинці пробралися в гараж шляхом пошкодження навісного та накладного замків вхідних воріт. Викрали речей на загальну суму 6300 гривень. Вочевидь брали все, що потрапляло під руки.

Серед майна, яке намагалися винести були металева штанга та труби, проводи, тестер для вимірювання напруги, металобрухт, прокладки до двигуна автомобіля, паяльну лампа, амортизатори, галогенні лампи, титанові диски, пластикове відро з інструментами, трьохреберний обігрівач, електровимикач, компресор, внутрішню частину газової колонки радянського виробництва, двадцятилітрову каністру, лом-цвяходер.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа