<

Гандбольна команда Нововолинська привезла призове місце з Міжнародного фестивалю

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:40 | 21.08.2018 / Нововолинськ / /
Перегляди
26
/ 1 коментар

20-го серпня нововолинська команда повернулася  з призовим місцем із Міжнародних змагань з гандболу, які проходили в Запоріжжі.

Міжнародний гандбольний фестиваль на призи СК АО «Мотор Січ» (гандбольний клуб Запоріжжя, неодноразовий чемпіон Суперліги, – ред.) серед спортсменів 2004-2005 року народження тривав з 13-го по 19-те серпня. У змаганнях брали участь команди з міст України, Білорусі та Молдови.

Нововолинські юнаки вибороли на Міжнародному фестивалі з гандболу третє місце. Всього у змаганнях брало участь 16 команд.

Щороку гандболісти з шахтарського міста беруть участь у десятках різноманітних змаганнях та привозять додому призові місця, кубки та грамоти. Невдовзі спортсмени збиратимуться на чемпіонат у Польщі.

Гандбол у Нововолинську – більше 30-ти років. Існує секція та має можливість їздити на змагання здебільшого за кошти спонсорів та батьків.

Тренер Володимир Хомюк розповідає, що троє нововолинських спортсменів зараз грають за Національну чоловічу збірну України з гандболу: Дмитро Дорощук та Артем Козакевич (гравці клуба «Мотор Січ») та Станіслав Жуков (який грає за  німецький клуб «Гуммерсбах», що цьогоріч є другим у рейтингу Європейської федерації гандболу. Жуков визнаний одним із найкращих гравців команди).

Найкращий гравець команди «ДЮСШ Нововолинськ» із кубком.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер