<

«ХАН-Електробау» хоче отримати дозвіл на викиди шкідливих речовин в повітря

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:35 | 24.05.2018 / Нововолинськ /
Перегляди
26
/ коментарів 7

25 травня у Нововолинську відбудуться громадські слухання

Відповідно до розпорядження міського голови 25 травня 2018 року о 15. 00 год в актовому залі Центру дитячої та юнацької творчості (просп. Перемоги, 5а) відбудуться громадські слухання щодо заяви про наміри отримати дозвіл на викиди шкідливих речовин в атмосферне повітря стаціонарними джерелами ТзОВ «ХАН-Електробау Україна», – повідомляє сайт міської ради.

Запрошуються мешканці міста, представники громадськості та зацікавлені особи.




коментарів: 7
  1. тобто до цієї пори підприємство просто так здійснювало викиди шкідливих речовин в повітря, а тепер хоче отримати на це дозвіл )))) отакої

  2. Скільки разів проводили вимірювання шкідливих речовин в повітрі на заводі але нічого не знаходили бо дядя Хан на лапу добре давав, а тепер походу з кімось не поділився

  3. to sashdmark
    Це продовження попереднього дозволу на викиди стаціонарними джерелами. Так як було реагування(відгук) на оголошення про наміри отримати дозвіл – потрібно проводити громадські слухання. (димова труба котельні, місцева витяжна вентиляція, навіть наждак (заточний станок) у майстерні – це все стаціонарні джерело викидів.

  4. to Пиво
    Назвіться “добродію” будь-ласка, щоб я міг о звинуватити Вас у наклепі за слова “на лапу добре давав”. Ви можете зв’язатися зі мною і сказати це в очі?

  5. Талони на молоко та сік (за шкідливість) в відділах безсвинцевої пайки, та відділу заливки – взагалі забрали. Про що тут ще говорити.

  6. Для чого це все подивіться статистику вол області по захворюванні за який хр… нас мають травити

  7. Їдьте до Володимира-Волинського, саме екологічне місто – все що можна позакривали(заводи,фабрики)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Березня, Вівторок
18 Березня, Понеділок