<

Халтура в Нововолинську: Коптюк ремонтує дорогу на вулиці Сковороди за “дякую”?

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:11 | 18.07.2017 / Нововолинськ /
Перегляди
0
/ коментарів 6

30-го червня у Нововолинську на вулиці Сковороди проводилися роботи з асфальтування дороги. Ремонт дорожнього покриття виконувавася під дощем, асфальт клали просто у калюжі.

Все це зафіксував на камеру депутат Нововолинської міськради Василь Гура. У той же день він звернувся в редакцію інтернет-видання “БУГ” та надав відеоматеріали, що свідчать про недбале виконання ремонту.

Як з’ясувалося, роботи виконувала фірма “Сантехмонтаж”. Василь Гура написав звернення в прокуратуру, а також у головний офіс Держаудитслужби України та міському голові Нововолинська Віктору Сапожнікову.

І ось обранцю громади надійшла перша відповідь: прокурор Іван Васьовчик повідомляє, що згідно опрацьованої інформації договір між Нововолинським ВУКГ та підприємством “Сантехмонтаж” не укладався та може бути укладеним лише за отримання відповідного погодження від Волинської облдержадміністрації.

Акти приймання виконаних робіт ВУКГ не підписувалися, про їх вартість теж нічого не відомо. Крім того, оплата фірмі за “послуги” не здійснювалася. Відтак, оскільки підприємство працює за “дякую” і збитків державі не завдало, прокуратура тільки руками розводить.

Актив Нововолинська пропонує розглядати бюджетні кошти все ж у бік зменшення, оскільки нові “технології” під час ремонту теплотраси на вулиці Маяковського дозволять директору “Сантехмонтажу” Анатолію Коптюку зекономити та прокласти асфальт в калюжі ще не на одній дорозі міста.




коментарів: 6
  1. Чергова афера від нашого мера.Можна позаздрити винахідливості Сапожнікова ,вже нема за що і кримінальну справу відкрити.Можна записати в книгу рекордів Гіннеса ,як уникнути кримінальну відповідальність.Браво!!!!

  2. НУ, не був би у Нововолинську прокурором І. Васьовчик! Незабаром зустрінемося, Іване Васильвичу.

  3. Все вірно з ПП”Сантехмонтаж” ніхто ніколи договір не вкладав. Відповідь ВУКГ конкретна і правильна. Но в Коптюка виконує ямковий ремонт фірма “Полімер”, або ще якась, яка вже отримала 100% оплату. Розвели Вас Гура В.В. і всіх, як котят. Конкретне запитання в ВУКГ з якою з фірм Коптюка був заключений договір, яка вже отримала 100% оплату за неякісно виконані роботи.

  4. В зверненні в якому депутат Гура В.В. звертався до прокуратури жодним словом не було вказано про Коптюка чи ,,Сантехмонтаж,, чи будь яку іншу фірму. Там було написано дослівно вжити заходи до встановлення винних осіб та притягнення до належної відповідальності. А наша доблесна прокуратура зробила все, що змогла, відписала те що (див. вище згідно інформації ВУКГ). Це показує весь рівень заангажованості в розслідуванні. Одним словом який головний прокурор України, а підлеглі не можуть бути розумнішими за нього.

    • Звичайно, у відповіді і діях прокурора І.Васьовчика явно вбачається імовірна спроба не розслідувати цю дику справу. Яка може бути кваліфікавана як кримінальна. Тут, також, присутні й неприкриті намагання допомогти деяким особам уникнути можливого покарання. Це так далеко зайшло у нововолинських прокурорів, що пересічні люди й неозброєним оком бачать їхні потуги покрити задавнених, імовірних злочинців нашого міста.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця