<

Громик не справився з сферою ЖКГ Нововолинська і написав заяву про звільнення

Цей запис опубліковано більш як рік тому
08:01 | 7.07.2021 / Нововолинськ / , /
Перегляди
3332
/ коментар 21

Як стало відомо БУГу, заступник міського голови Нововолинська Олександр Громик написав заяву про звільнення.

Відомо, що цій події передували збори фракції «За Майбутнє» у Нововолинську за участю мера Бориса Карпуса, а також народного депутата Ігоря Гузя. 13 із 14 депутатів фракції підтримали відставку заступника.

Як розповідають, Громик, який керував сферою ЖКГ у місті, не справився зі своїми обов’язками. Наприклад, поточний ремонт доріг Нововолинська відбувся із затримкою у кілька місяців (в кінці травня та в червні).

До слова, раніше сфера ЖКГ міста не справилася з прибираннями під час снігопадів, а мерія змушена була кликати на допомогу техніку підприємців та платити за це кошти. Також не спостерігалося ініціативи та кроків з боку заступника щодо реформування системи ЖКГ у Нововолинську.

7-го липня на брифінгу для ЗМІ міський голова Нововолинська Борис Карпус підтвердив інформацію. Зазначив, що з 13-го липня Громика буде звільнено.

Хто керуватиме комунальною сферою міста – наразі невідомо.

Це – інсайдерська інформація. Ви маєте резонансну інформацію з сфери політики, бізнесу, діяльності правоохоронних органів? Хочете, аби очевидне для Вас перестало бути таємницею за сімома замками? БУГ допоможе! Пишіть нам: bugorgua@gmail.com
Ми відкриті до спілкування. Гарантуємо конфіденційність, чесність та толерантність. Західна Волинь заслуговує на значно більше правди
.




коментарів: 21
  1. Стосовно даноїї публікації, давно пора було пана Громика звільнити з довіреної йому посади! Зима показала громаді, що усі свої можливості, як керівник сфери ЖКХ пан Громика давно вичерпав!
    Маю щиру надію, що нова влада знайде дійсно достойного кандидата, який буде надіятись лиш на свої професійні можливості, а не на Бога, з надією що той зішле хорошу погоду нам!
    (Так робив завжди пан Громик)!
    Снігу по пояс, місто стало, техніки ноль, упустив пан Громика лапки, і лиш на Бога надія!
    Оце був дійсно колапс.
    Уся надія на Бога.
    Ото був колапс.
    Гнати в шию, пана Громика.

  2. Очікувалося це давно. І передбачалося… Але дуже затягнулося. Нічого дивного не відбулося – це була одна з безлічі кадрових помилок міського голови Б.Карпуса. Я про це попереджував з самого початку: Вони, стара просапожніковська братія, працювати вам не дадуть. А скільки їх ще є, в Нововолинську, на керівних посадах! Жодного не має бути! Ані одного. Це не той випадок, коли мер хоче і буде добреньким, і всепробачаючим. Він має бути залізним, інакше теж піде слідом за О.Громиком.

    • Ось хай мер і візьметься за сферу ЖКХ… Керувати можуть всі,а показати хороші результати… Для мера це дуже просто- у нього більшість,у нього всі ОСББ в команді… Сам Бог велів взятись і показати,як потрібно працювати…. На обіцянці дати індивідуалку в рай не виїдеш….навіть на новій машині…

  3. Ремонт доріг Нововолинська, мало того, що стартував пізно, а ще й досі не закінчений! Ями на Шахтарській (і не тільки) профрезерували і покинули – нехай б”ють люди колеса далі!

  4. Таких як Громик,чесних і самовідданих, ще пошукаєте.Наступному буде ще важче ,бо з технікою 60-80років багато не наробиш. А Громика готова підтримали Асоціація фермерів.

  5. Щоб дороги були відремонтовані замість Громика треба вибрати людину, яка за Революцію Гідності, за Бандеру і Шухевича, за українську мову, єдину українську церкву, яка брала саму активну участь у всіх акціях, майданах і мітингах.
    Отоді в Ніволінську буде шик і повна….Жжж..Женева або добробут Швейцарії.

    • підтримую ! тільки так можна прийти в еуропу ! провідниками візьмемо комсомольця і першорухівця ! Керманичем хай буде перепливунець !

  6. Можливо не Громика потрібно звільнити а його керівника,який не може підібрати собі команду.

  7. Просинаюсь кожен ранок в холодному поту з однією думкою, яка роздирає мою душу і серце: як ми,нововолинці, не оцінили Анатоля, який би став самим кращим мером із всіх мерів. Розумний, досвідчений, мудрий, активіст, патріот. Постійно займається РОЗБУДОВОЮ нашого міста. І які б були його заступники!!! Такі як Анатоль, а може і кращі за нього. Як же ми так прогавили своє щастя і добробуд? Особисто я теж звільнюсь з роботи зараз….ні завтра–точно, бо те що Громик був на цій посаді–моя провина як громадянина. Ехххх….
    Р.S. “А вы, друзья, как ни садитесь, все в музыканты не годитесь”. И.А.Крылов “Квартет”(1811 год)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер