<

Гірникам не платять зарплату, поки не визнають нового директора: нардеп Гузь звернувся до прем’єра з проханням врегулювати ситуацію на шахті №9 «Нововолинська»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:01 | 22.09.2022 / Нововолинськ / , , /
Перегляди
8722
/ 1 коментар

На шахті №9 «Нововолинська» склалася критична ситуація, яка пов’язана з призначенням на початку вересня виконуючим обов’язки директора підприємства Троцька С. Шахтарям, які виступають проти призначення нового директора не виплачують зарплату.

Про це написав нардеп Ігор Гузь на своїй сторінці в фейсбуці.

Колектив шахти висловив новому керівнику недовіру та відмовився з ним працювати. Свої дії працівники підприємства пояснюють сумнівною репутацією новопризначеного керівника та інформують про рейдерське захоплення підприємства.

80% працівників підприємства підписалися під заявою про недовіру. Наразі копальня не працює, вугілля не добувається.

За інформацією колективу підприємства, керівник, здійснив переоформлення підприємства, не приступивши до виконання своїх обов’язків, що призвело до невиплати лікарняних, заробітної плати, оплати бюджетних платежів, оплат за електроенергію, послуги по перевезенню, послуги по комплексу робіт з програмного забезпечення, тощо. День простою вугільного підприємства, обходиться незворотними фінансовими втратами в сумі приблизно 500 000 грн. Наразі гірники розповідають, що керівник шантажує їх зарплатою, яку вони буцімто отримають лише після «визнання» його керівником підприємства.

“Зважаючи на таку критичну ситуацію, звернувся до прем’єр-міністра України Дениса Шмигаля з депутатським запитом. У ньому прошу дати доручення щодо врегулювання конфлікту та невідкладно забезпечити розблокування роботи підприємства, виплату заборгованості по заробітній платі гірникам, розглянути питання щодо призначення керівником шахти спеціаліста, який налагодить в колективі ефективну та продуктивну роботу”.




один коментар
  1. Це що в Волинській обл. Я думав, що це на окупованій території. Де найвеличніший, де правоохоронна система?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа
23 Квітня, Вівторок