<

Футбольна команда «Володимир» здобула перемогу над нововолинським «Шахтарем»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:32 | 3.10.2021 / Нововолинськ / /
Перегляди
1882
/ коментарів 11

3-го жовтня відбувся футбольний матч в рамках чемпіонату Волині з футболу на стадіоні Нововолинського спортивно-оздоровчого комплексу «Шахтар».

На полі зустрілися команди з Володимира та Нововолинська. У результаті матчу перемога дісталася володимирчанам, яким вдалося забити один гол в ворота суперника.

Підтримати гравців команд прийшло понад 300 вболівальників. На захід також завітали мери обох міст – Борис Карпус та Ігор Пальонка.

Цьогоріч футбольний матч був досить напруженим, адже змагались кращі. Відвідувачі підтримали своїх спортсменів та вболівали впродовж усієї гри.

Нагадуємо, 19-го вересня нововолинський «Шахтар» зіграв внічию з луцькою командою «Вотранс».

Фото події зафіксував БУГ у світлинах.




коментарів: 11
  1. Головне дотримані всі санітарні норми. Всі в масках, дотримана дистанція. Молодці!

    • Трудно, як то кажуть.. Наші навіть грошей на заслужене підвищення у класі не мають, не то шо на бразілів з іншими латиносами.. Мотивації нашим хлопцям “0”. Ну виграли чемпік Волині в мин.сезоні, ну випили, закусили, а далі що???

    • Думаєте питання в тому що вхід на матч нашого місцевого Шахтаря такий самий як на місця Арени Львів за воротами матчу Прем’єр-Ліги ФК Львів – Шахтар Донецьк в одному з перших її турів ?

  2. Ворог у цьому випадку судді, які 2 тайми закривали очі на симуляції і грубу гру гравців ФК Володимир та зухвалу поведінку тренера-істерички, а у 2 таймі не зарахували чистий гол у ворота гостей. Відео блискучого «суддівства» гуляє по інтернету. Але то таке – гості щасливі, 3 очечка в кишені, а все інше…потім скажуть, що то історія.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер