<

Фото дня: у Нововолинську дезінфікують тротуари

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:39 | 24.04.2020 / Нововолинськ, Фото дня / /
Перегляди
2
/ коментарів 11

24-го квітня на проспекті Перемоги в Нововолинську дезінфікували тротури.

Світлини виклали у фейсбуці на сторінці Нововолинськ.

Якщо ви маєте фото, які ми можемо використати в рубриці «Фото дня» на інтернет-виданні «БУГ», надсилайте їх у повідомлення на фейсбук-сторінку видання з коротким підписом або на скриньку bugorgua@gmail.com.




коментарів: 11
  1. Дерева попідливайте ато засохнуть без дощів… А вони кроплять…. Голову собі покропіть….

    • та совок, совок у всему винний, це всім відомо, і нема чого на свідомих наїжджати..вони 30 років совок побороти не можуть.. жах !

  2. Опублікуйте краще хто під час карантину колгоспний садок на 2/3 вирубав! А не фігню всяку публікуєте. В тому місті вже нема де і виїхати на пікнік з сімєю, в парку наркомани, біля озера алконафти все заполонили, а тепер і садок вирубали!!!

  3. В центрі підїзди коли будуть дезінфікуватись? В новинах так гарно розповідають а наспрвді фіг.

  4. Дуже смішно це наблюдати ! Особливо , коли вже довели, що у повітрі він не розповсюджується і це «кропіння» (навіть не знаю чи це можна так назвати! Таке враження, що та машина просто п»сяє і все!) знову відмили собі в карман! 40000 баксів вже собі взяв Мороз! Тепер черга Сарожнікова? Мало собі нагріб? Цікаво , він розуміє, що на наступний термін, після всіх відкритих фактів про нього , йому не світить? Чи знову буде дізнаватись, хто голосував проти і їх звільняти , так як було з *****, що тепер вона працює в Іваничах! І тепер не зможе Іванка по виклику, показати «святого» мера для очей нововолинців!

    • А ви хіба не в курсі що він ще на одному терміні буде? І народ за нього проголосує))). Всі завжди стогнуть і кричать проти мера – а вибори все рівно він перемагає))))). Задумайтесь чого б це?…. ))

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер