<

Фото дня: показали, як прибирають листя на стадіоні в Нововолинську

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:47 | 18.09.2020 / Нововолинськ, Фото дня / , /
Перегляди
15
/ коментарі 3

У мережі опублікували фото, на яких видно, як відбувається прибирання стадіону в Нововолинську: робітник навприсядки збирає руками листя у відро, яке опало на нові бігові доріжки.

Відповідні світлини з’явились у фейсбук-спільноті НововолинськІнфо.

“Хтось шукає недоліки на стадіоні після ремонту, хтось бігає, а є люди, які роблять там чистоту.

Шкода тільки, що не вистачило грошей на техніку для прибирання. І дрібне листя, яке нападало на бігові доріжки, збирають руками в відро. Не просто мабуть, адже його так багато…”, – йдеться в описі під фото.




коментарів: 3
  1. Сапог сука брехлива. Якби бігова доріжка була дійсно для бігу з перешкодами, то навіщо її огорожувати обмежувальними стрічками (видно на другому фото). Хай краще пробрешиться як перехворів на коронавірус разом з дружиною.

  2. З фото роблю висновок, оскільки яма на біговій дорожці ще на місці, то ще не скоро побачу по ТТІ бравий звіт мера про оперативну ліквідацію провалля, ту вам не пару косток перекласти, ну думаю до 25 жовтня встигнуть)))

  3. Напевно огиднішої передвиборчої компанії, ніж в Нововолинську, немає ніде. Ну збирає людина листя, а може мітлою мести, то його справа, але ж ні, тре до всього вчепитись. Ви свої досягнення покажіть, але ж ні, бо їх немає, тре когось обгадити.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер