<

Фото дня: Нововолинськ оповило димом від спаленого листя

Цей запис опубліковано більш як рік тому
22:22 | 19.10.2019 / Нововолинськ, Фото дня / /
Перегляди
0
/ коментарів 12

Ввечері, 19-го жовтня, Нововолинськ «потонув» у диму, що постає від спаленого листя.

Хочеться подихати свіжим теплим осіннім повітрям ввечері? Вийшовши на прогулянку, склалося враження, що на місто найшов туман. А запах диму відчувався чи не в усіх районах міста. Через дим доводиться зачиняти вікна в помешканнях.

Читачі інтернет-видання БУГ надіслали світлину, зроблену в районі колишньої 3-ї шахти.

“Від вулиці Соборна, Грушевського, Ломоносова, Лермонтова, Маяковського. Весь район приватних забудов у диму. Ні дітей на вулицю не можна випустити, ні самому дихати через щільно закриті вікна, в грудях всерівно пече”, – пишуть читачі БУГа.

Нагадаємо, нововолинські рятувальники закликають громадян відмовитися від спалювання сухої трави.

Штрафи за спалювання можуть сягати від 170 гривень до 1700 гривень в межах адміністративної відповідальності.

Спалювання сухої трави, сміття та чагарників можуть призвести до масштабних пожеж, загрожувати знищенням житлових будівель та життю людей та додає роботи службі порятунку «101». Вогняна стихія поглинає на своєму шляху все живе.

Мешканці Нововолинська мають знати та пам’ятати, що за самовільне спалювання сухої рослинності або її залишків передбачена адміністративна, та у складних випадках, і кримінальна відповідальність.




коментарів: 12
  1. Хороший штраф гривень в 500-1000 за спалення листя/зілля гарно стимулював би навчитись робити компостери, або вивозити на сміття листя/зілля.

    • Навіщо думкою богатіти? Ніхто ніколи за це не штрафував, не штрафує та не буде штрафувати. Вам, шановна,це повинно бути відомо.

    • то дрібниці у порівнянні з “ароматом” освіжованного курчака або Кроноспану

      • Можна подумати, що ви французькими парфумами користуєтеся. Чи в Парижі живете та по ресторанах театрах там п’єте гуляєте. Які ще аромати повинні бути в нашій сільський провінції?

        • :) має бути аромат смаженного мяса, вогнища та натуральних добрив для городу, а не замордованної курки та смердючого розчинника

  2. Людина,це генетично модифікована тварюка”яка займається самознищенням свого виду та знищенням природи на цій планеті,і при тому думае що вона розумна”

  3. Так справа в тім, що це щовечора таке коїться! Влітку , восени та весною, коли нема дощу , кожного дня смердить димом від спалювання трави, листя , сміття! Особисто я , коли бачу де палять – завжди викликаю поліцію – після цього зазвичай вогонь тушать. А що зробили Ви, крім фотографій?

  4. За одну осінь спалювачі листя псують екологію більше ніж кроноспан за 5 років

    • Вже на майдані настрибали -навели і гривнею і печенням! Хто тобі лад буде наводити в Україні чи Новіку? Дурню язиком чешеш. Сам подумай

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер