<

Фіналістка «Голосу країни» з Нововолинська Катерина Рибак показала відверте фото з чоловіком

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:12 | 27.01.2020 / Нововолинськ, Таблоїд /
Перегляди
19
/ коментарів 7

Фіналістка «Голосу країни» уродженка Нововолинська Катерина Рибак в своєму інстаграмі показала відверте, символічне за її словами, фото з чоловіком та розповіла про сімейне життя.

Нагадаємо, у травні дівчина вийшла заміж. Обранець Катерини – танцюрист, партнер Олі Полякової у проекті «Танці з зірками» Степан Місюрка.

Катерина розповіла у пості під фото про те, що в стосунках не завжди все просто і потрібно над ними працювати та розмовляти про все зі своїм партнером.

“Стосунки – це зажди робота. У нас не завжди все ідеально. Зараз був період в житті у кожного з нас надзвичайно складний і переворотний і це вплинуло і на особисті стосунки.

Було важко і на грані! Рятує у складних ситуаціях лише бажання зберегти наші почуття, бажання рухатись по життю разом, і, напевно, найголовніше – бажання працювати над собою і стосунками. Тому ми завжди багато говоримо. Про все: як приємне, так і не зовсім. І знаєте, це круто і це допомагає… моя порада : завжди розмовляйте з коханими.

Ми по-різному сприймаємо багато речей, по-різному на них реагуємо і по внутрішньому відчуттю і настрою просто різні. І це важко іноді.Але в той же момент – це нереально доповнює кожного!

Фото дуже символічне для мене…А як розумієте його ви?! Що для вас ці нитки? Кожен ж точно розуміє це по-своєму! Цікаве ваше бачення”, – написала дівчина.

Ще кілька світлин з обранцем Катерини Рибак з її інстаграм сторінки.




коментарів: 7
  1. Розцвіла квітка після “Голосу”. Дотепер пам”ятаю її”Сніг”. Сподобалась відтоді, бо на відміну, від більшості сірої маси, яка тут строче коменти, дівчина має громадянську проукраїнську позицію. Щастя і любові вашій сім”ї!

    • А вам, шановна, слабо такі відверті фотки зробити та в інтернет викинути на загальний огляд?

  2. Ось вам, як приклад, одне за другим ці сірі організми і повилазили. А щодо фоток, то між відвертим і непристойним велика різниця. А чому б не показати, коли є що. А коли нема, то заздріть на здоров”я. Нічого сороміцького на тих фото немає. Інтернет ще й не таке бачив.

  3. Ви певно близька родичка однієї з осіб на фото або вас сильно в дитинстві ображали:) Де , у якому коментарі виражена заздрість , і кому?)))

    • Мабуть говорять про минулу статтю де писала що Катя вийшла заміж там було багато заздрісних коментів

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця