<

Євгеній Недищук: «Захищати батьківщину для мене важливіше, ніж сидіти в кріслі депутата»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:22 | 9.12.2015 / Нововолинськ /
Перегляди
1
/ коментарі 2

Добоволець батальйону «Азов» та депутат Нововолинської міської ради Євгеній Недищук розповів журналістам інтернет-видання «БУГ», що мирні угоди не заважають бойовикам «ДНР» обстрілювати українських військових.

На даний момент Євгеній Микитович перебуває на базі в Урзуфі Донецької області, попередньо був у Маріуполі.

«Стріляють практично кожен день, вчора з «Градів» лупили. Нема у нас такого, щоб було все спокійно. Телебачення показує одне, а насправді тут зовсім інша обстановка. Бойовики «ДНР» зараз трішки змінили тактику: вдень не дають про себе знати, а вже ввечері починають обстріли. Поки спостерігачі ОБСЄ контролюють, вони «мовчать», – розповідає доброволець.

Як тільки відслужить, візьметься за депутатські справи. І тепер Євгеній Недищук спілкується з колегами-депутатами у телефонному режимі. Однак, як зауважує, захищати країну для нього важливіше, ніж сидіти в міськраді.

«Зараз є тенденція відведення добровольчих військ з передової, того що влада каже дотримуватися мирних угод. Якщо будемо приймати участь у бойових діях – то я лишаюся, а якщо відводитимуть наш добровольчий батальйон – мабуть, буду звільнятися», – відзначив депутат.




коментарів: 2

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер