<

Євген Недищук повернеться зі Сходу, щоб балотуватися на мера Нововолинська

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:44 | 18.08.2015 / Нововолинськ / , /
Перегляди
4
/ коментарів 20

Депутат Волинської обласної ради Євген Недищук, який зараз воює у полку “Азов” на Сході, веде переговори з командуванням про відпустку у зв’язку з місцевими виборами. Журналістам “БУГу” він підтвердив інформацію, що висуватиме свою кандидатуру на очільника міста.

Зараз депутат чекає згоди командування звільнити його від військових обов’язків на визначений період. Євген Недищук каже, що власних амбіцій у рішенні претендувати на мера не має. Він вважає, що владу на місцях треба змінювати, бо без таких змін не реальні зміни у державі.

Нагадаємо, що депутат та громадський діяч Євген Недищук записався в добровольці батальйону “Азов” і зараз проходить військову під Маріуполем. Таким чином він виявив власне бажання взяти участь у військовому конфлікті на Сході.




коментарів: 20
  1. вже в області наробив, ще й у місті наробить. Чого людині не вгомонитися нарешті і просто не лікувати зуби?

  2. Женя! Вперід і до перемоги нововолинці підтримають тебе. Тільки не впади під Сапога.

      • і 20 % набере. Єдині його конкуренти це Бадзюнь і сапожніков. Якщо з кимось обєднається, – то він переможе адмінресурс сапожнікова.

  3. Давай Женя! Скидай того чобота, і берись за очищення того злочинного бруду!!!

    • Оксаночко, донечко, Женя-дасть!І чобота свого кирзача з втомленої ноги скине, і онучі зпотнілі зніме! Не хвилюйся за Женю!

    • Женя може очистити тільки зуби від каменю. А от його репутацію відчистити уже не вдастся. Марні мрії. Як людина з досвідом він мав би це розуміти.

  4. Дивні коментарі від дивних, очевидно, людей. Потрібні зміни… Але долучитися до цього процесу мало хто бажає: “знаєте, а якби не сталося чогось”, “а що про мене подумають?”, “чи воно мені треба?” і у тому ж форматі. Як оці хитрощі та брехні властиві нововолинцям! Змін не буде. Бо починати їх потрібно із себе, а вже тоді йти на виборчу дільницю. Скажу за себе. Я підтримаю тебе і твою команду Євгене Микитовичу.

    • Анатоль,нікому то не цікаво, кого ти підтримуєш. Ну додаш ти свій один голос за Недищука і що? Ти у Нововолинську не авторитет! Згадай скільки голосів ти отримав на виборах. Не з твоїми талантами брати участь у виборчих перегонах. Твоя “агитація” за Недищука йому тільки нашкодить. В людей складається таке враження, що ти, потайки працюєш на Сапога.

      • Як смішно ви, гість, завжди та в кожнім випадку атакуєте Анатоля, як баба Параска бабу Палажку.Просто кумедно. Хоча з багатьма іншими коментарями, якщо вони щирі,можна погодитись.

  5. Дочитав до кінця,дуже суперечливі коменти,Людина безперечно поважна і авторитетна в певної частини виборців, але ,думаю , недостатньої щоб посісти мерське крісло.Нажаль.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

20 Квітня, Субота
19 Квітня, П’ятниця