<

«Диванним експертам» відповіли на сумніви щодо якісного ремонту дороги біля Нововолинської міськради

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:08 | 28.02.2020 / Нововолинськ / /
Перегляди
10
/ коментарі 3

На проспекті Дружби в Нововолинську, поруч з адмінбудівлею міської ради, у серпні 2019 року провели ремонт асфальтного покриття за технологією «проливка». Вона є успішною та захищає дорожнє покриття – зазначили відповідальні за утримання доріг міста.

У фейсбуці в групі Нововолинськ інфо журналіст Катерина Костючик опублікувала пост з фотографіями дороги біля міськради, які зроблені 25-го лютого.

На асфальті стоять калюжі, всюди видно нерівності, які і збирають дощову воду. Як мешканка Нововолинська вона вирішила поцікавитися, чи якісно, на думку відповідальних осіб, був зроблений ремонт.

Нагадаємо, роботи здійснювала луцька фірма Унідор Сервіс, на які передбачили 804 тисячі гривень з обласного бюджету.

Мер міста Віктор Сапожніков зазначав, що проливку роблять для того, щоб врятувати асфальт від руйнування, бо потім буде значно дорожче ремонтувати: спочатку ямковий ремонт, потім класти новий асфальт.

На сумніви щодо якісного ремонту асфальтного покриття біля Нововолинської міськради, з’явився коментар виробничого управління комунального господарства з відповіддю для «диванних експертів».

“Поки «диванні експерти» обговорюють якість виконаних робіт, доводимо до Вашого відома, що дана технологія не є новою та успішно використовується у багатьох містах України саме для захисту існуючого дорожнього покриття. Даний проект у свій час пройшов державну будівельну експертизу та відповідає всім нормам ДСТУ. Хід робіт постійно контролювали та перевіряли спеціалісти технічного нагляду з міста Луцька”, – зазначили в ВУКГ.

На фото можна побачити, якою дорога була до ремонту.

А ось так виглядає дорога на мікрорайоні Шахтарському, поруч з приміщенням управління освіти, де розташований інклюзивно-ресурсний центр. Глибокі вибоїни тут з’являються щороку. І ямкового ремонту, який постійно роблять, на рік не вистачає.

Світлина зроблена 28-го лютого. Тут жвавий рух, постійно їздять автомобілі, ходять мами з дітками в садок, школярі на навчання. Саме тут зробили окремий вхід в інклюзивно-ресурсний центр. Можливо можна й цю дорогу “врятувати”?

Читайте також:

Ремонт дороги біля Нововолинської міськради: щоб врятувати асфальт, роблять проливку




коментарів: 3
  1. Якщо трасу відремонтували якісно, то ніхто не каже, що погано зробили. Диму без вогню не буває. Хай хоч 100 чиновників в один голос кричать, що під виконкомом дорога зроблена суперово – асфальт від цього рівнішим не стане.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер