<

Дитяче оздоровлення за кошти батьків у 2015 році. Куди пропонують поїхати дітлахам з Нововолинська

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:22 | 12.06.2015 / Нововолинськ /
Перегляди
109
/ Коментарі відсутні

Турбота про здоров’я дітей є одним з основних показників ставлення держави до проблем підростаючого покоління.

Тому збереження здоров’я дітей України, відновлення їх життєвих сил шляхом організації якісного, повноцінного оздоровлення та відпочинку був важливим напрямком політики Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності, – пишуть на сайті Нововолинськ.

За рахунок коштів Фонду здійснювалось фінансування оздоровлення дітей застрахованих осіб у дитячих закладах санаторного типу, дитячих центрах та позаміських закладах оздоровлення та відпочину. При цьому, організованими формами оздоровлення за рахунок коштів Фонду охоплювалися діти віком від 6 до 18 років. Проводилось як часткове фінансування оздоровлення дітей у дитячих закладах оздоровлення за рахунок коштів Фонду, так і придбання путівок до дитячих закладів оздоровлення за повну вартість.

Протягом оздоровчої кампанії 2014 року з Фонду надано часткове фінансування на оздоровлення 472 дитини міста Нововолинська на суму 434,0 тис.грн. в ПДЗОВ «Прикордонник». Видано 212 путівок на суму 529,4 тис.грн. придбаних за кошти Фонду за повну вартість дітям застрахованих осіб з частковою доплатою 10 відсотків вартості путівки.

Законом України від 28 грудня 2014 року № 77-VIII «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо реформування загальнообов»язкового державного соціального страхування та легалізації фонду оплати праці», яким не передбачено фінансування оздоровлення застрахованих осіб та їхніх дітей у дитячих оздоровчих закладах, лікування у профілакторіях студентів та представників виробничих трудових колективів, а також скасовується часткове фінансування за рахунок коштів Фонду діяльності ДЮСШ і новорічних подарунків для дітей застрахованих осіб.

Пропонуємо інформацію щодо дитячих закладів оздоровлення Волині для бажаючих придбати путівки за повну вартість. Замовити путівки можна за вказаними номерами телефонів.

Безымянный9-1024x723




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер