<

Директори Нововолинського та Іваничівського центру зайнятості провели зустріч з директором ВПУ №1

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:28 | 5.04.2017 / Нововолинськ /
Перегляди
9
/ Коментарі відсутні

4 квітня директор Нововолинського міського центру зайнятості Ігор Кантор спільно із директором Іваничівського районного центру зайнятості Гаріком Татояном провели робочу зустріч із керівником вищого професійного училища Валентиною Приступою з метою визначення подальших шляхів співпраці щодо створення центру кар’єри.

Беззаперечно створення центру кар’єри сприятиме зайнятості молоді, зокрема, випускників вищого професійного училища, забезпечить інформування студентів про стан і основні тенденції локального ринку праці, надасть можливість отримати актуальну інформацію про попит і пропозицію на робочу силу, – повідомляє прес-служба ЦЗ.

Функціонування центру кар’єри наблизить роботодавців до потенційних працівників. Під час зустрічі домовлено в рамках співпраці спільну організацію та проведення тренінгів, семінарів, ярмарків кар’єри, економічних екскурсій, презентацій роботодавців, практичних занять з метою підвищення рівня самооцінки студентів, опанування ними ефективних форм та методів техніки пошуку роботи, самопрезентації, спілкування з роботодавцем.

Директор вищого професійного училища Валентина Приступа, як і раніше, підтвердила свою готовність до використання інноваційних технологій, які сприятимуть працевлаштуванню студентів та випускників навчального закладу. Обговорено про можливість створення відеорезюме та проведення skype-співбесід студентів із роботодавцями.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа