<

Судитимуть екс-директора шахти №9 «Нововолинська»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:34 | 23.04.2019 / Нововолинськ / /
Перегляди
4
/ коментарів 11
Прокуратура затвердила і скерувала до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні про вчинення директором шахти №9 «Нововолинська» зловживання службовим становищем та підробки докуметів.

Про це інформує прес-служба прокуратури області.

Використовуючи службове становище всупереч інтересам служби, посадовець з вересня 2016 по вересень 2018 року здійснював службовим автомобілем поїздки, не пов’язані з діяльністю шахти, внаслідок чого підприємством списано паливо-мастильних матеріалів на суму майже 99 тис. грн. Державному підприємству «Волиньвугілля» такими діями директора відокремленого підрозділу завдано істотної шкоди.

Звільнений із займаної посади та повідомлений про підозру у вчиненні цього злочину екс-директор, за попередньою змовою зі ще двома посадовцями шахти, аби приховати факт зловживання й уникнути кримінальної відповідальності, підробив офіційні документи про використання у відокремленому підрозділі транспорту, які насправді у вказаний період на підприємстві не видавались та не діяли, та подав органу, що здійснює досудове розслідування, копії цих документів як докази своєї невинуватості.

Такі вчинки колишнього директора 9-ої шахти класифікуються, як кримінальні правопорушення, передбачені ч.1 ст.364, ч.3 ст.358, ч.2 ст.384 КК України.

Невдовзі колишній посадовець постане перед судом, який і обере йому міру покарання.

Читайте також: Стали відомі подробиці кримінальних схем, які приписують керівництву шахти №9 «Нововолинська».




коментарів: 11
  1. Щось замовкли шавки.ВВ. шахтарь.Ау де ви? На суд з гурою і макаровим вперед спасати юрківа.

  2. User вашому кодлу яки грабили шахту вже ні хто не допоможе.Ой тікайте бо він вас всіх здасть.І скільки вам платив щоб ви його сра-у вилизували. Скоро буде знати все місто.

    • Як там з комбайном? Волинець сказав, що венгріну світить щастя на допиті. Спитайся в Пилипюка.

  3. Волинець хай зараз за свою дупу хвилюється разом зі своєю схемою Ротердам+.Беня там бистро порядок наведе.

  4. КоМбайт вже привезли , не переживайте
    А реально питання в тому ХТО ще ці дві особи які домагали Юрківу?

  5. це аж смішно
    !!!!використовував службову машину в своїх цілях…….вам не смішно!!!краще розверіця…..куди вонни вугілля піхали на сторону!кожен директор шахт!!!

  6. А коли нарешті візьмуться за тих директорів, які за майже 30 років ніяк шахту 10 не збудують? Там не один нажився і прекрасно собі сьогодні проживає, як ні в чому не бувало.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер