<

Директор нововолинського медичного центру Сергій Крижановський спростовує чутку над БУГом

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:47 | 9.04.2015 / Нововолинськ / /
Перегляди
26
/ коментарі 4

В редакцію БУГа прийшов лист  від директора медичного центру «Здорова сім’я» Сергія Крижановського зі спростуванням інсайдерської інформації.

9.04.2015 Була опублікована інсайдерська інформація на сайті БУГ про те, що ніби Сапожніков В.Б. насилає перевірки на Медичний Центр «Здорова сім’я» який я очолюю. Я хотів би спростувати таку інформацію, адже документів, про перевірки, які підписував Віктор Борисович не отримував. Дійсно приходили працівники фіскальних органів у наш заклад, і стверджували про те, що мають документи на перевірку ініційовані мером. Я даних документів не бачив і взагалі вважаю, що пану Сапожнікову Віктору Борисовичу немає сенсу конфліктувати зі мною і Медичним Центром «Здорова сім’я». Адже працюючи і створюючи можливість мешканцям міста отримувати якісні медичні послуги, ми підвищуємо авторитет міста, а відповідно і самого його очільника. Тому логічно думаючи вважаю, що Віктору Борисовичу немає потреби ворогувати з людьми, які підвищують авторитет міста і його самого. А якщо наш мер дійсно хотів би тиснути на нашу структуру, то я не розумів би його мети. Навіть якщо ми підтримуємо різні партії чи організації, ми все одно живемо і працюємо в одному місті і будуємо майбутнє разом.

В майбутньому я і моя команда хотіли б лише співпраці з будь-яким керівництвом міста, адже разом ми можемо створити місто мрію і гордитись тим, що ми зробили.

З повагою Крижановський Сергій




коментарів: 4
  1. Наївна людина Ви, Сергію. Хотів бим і я таким бути. В.Б. у Вашому центрі іще не в “долі”?

  2. Підтримую Сергія повністю – створення Міста-мрії повинно бути метою як чиновників усіх рівнів, так і простих мешканців.

  3. Я люблю своє місто. І я теж за зміни. За те щоб зміни проходили в користь людей. Але така особа як Сергій Крижановскій не вартий бути навіть кандидатом. Моя жінка стояла перед дверима кабінету, вся в сльозах, і з дитиною на руках, просила допомоги а шановний пан лікар (Сергій К.) вийшов і сказав що в нього вже закінчився робочий день це було о 16:45, а робочий день до 17:00. Та навіть якщо б це було і після 17:00, якщо в нього ні каплі співчуття не проснулось до матері з дитиною на руках то про яких городян він може думати. Його щастя що мене не було в місті в той день. І саме того рахую справедливо якщо це донесу до людей.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер