<

Директор клініки “Здорова сім’я” підписав Меморандум про співпрацю з медустановами Малайзії

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:38 | 25.07.2017 / Нововолинськ / /
Перегляди
9
/ коментарів 5

Директор медичного центру “Здорова сім’я”, що у Нововолинську, Сергій Крижановський повернувся з Малайзії із підписаним меморандумом про співпрацю з медичними установами цієї країни. Це перша така практика в Україні. 

Лікар Сергій Крижановський скористався можливістю отримати досвід у своїх колег із Малайзії та побував з робочим візитом саме в цій країні. Корисною, каже медик, поїздка стала не тільки для нього, адже додому повернувся із підписаним Меморандумом про співпрацю з медичними закладами Малайзії, яка буде полягати у обміні досвідом для підвищення кваліфікаційного рівня.

“Документ дає можливість починати співпрацювати у різних напрямках, цікавих як нам, так і малазійським партнерам. Подальші заходи мають бути продуктивними і корисними. Підписання даного Меморандуму показує нашим колегам і пацієнтам, що клініка “Здорова сім’я” – це не провінційний медичний кабінетик, а прогресивна машина в розвитку медицини в Україні.

Малайзія – одна з найбільш розвинених країн Азії, де за статистикою найчастіше у світі проводять трансплантації і операції зі зміни статі. Там є чому повчитись, як в управлінні медициною, так і в самих медичних технологіях.

Меморандум підписувався для того, щоб підтвердити серйозність намірів і можливість доступу до провідних закладів охорони здоров’я Малайзії і у той же час розповісти малазійським партнерам про те, що може бути цікавим в нашій державі.

Нас підтримали представники міністерства охорони здоров’я Малайзії та посол України в Малайзії, котрий був присутнім при підписанні Меморандуму. Ми можемо розраховувати на державну підтримку “, – розповідає директор приватної клініки Сергій Крижановський.

Дана угода стане дієвим інструментом для діалогу між закладами охорони здоров’я  в медичній галузі і передбачає початок відносин, пов’язаних з розвитком професійної та наукової співпраці між сторонами. Сюди можна віднести обмін професійним і організаційним досвідом, а також проведення заходів, метою яких є підвищення кваліфікації медичного персоналу тощо.




коментарів: 5
  1. мені здається, що це дуже добре для Нововолинська. Може у нас зявляться якийсь прогрес в медицині

  2. Такие люди, как Сергей, Новаторы и энтузиасты и делают судьбоносные повороты в судьбе людей, государства и мира! Браво и так держать!

  3. Такі хлопці, як Мороз вже давно повинні на пенсії сидіти, а Крижановському треба пропонувати очолити Нововолинську лікарню. Так вся лікарня говорить. Так що йди дід Мороз на пенсію і чухає своє пузо

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

23 Квітня, Вівторок