<

Димлять поля і приватні ділянки: мешканці Нововолинська скаржаться на паління трави

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:41 | 29.03.2020 / Нововолинськ / /
Перегляди
3
/ коментарів 15

У соцмережі нововолинці публікують фотографії та пишуть про спалювання трави. Люди стурбовані тим, що містяни шкодять повітрю.

Декілька постів з’явилося в групі Нововолинськ інфо 28-го березня.

28.03 район 4 шахти димить і не тільки поле, а і на власних ділянках, люди собі палять, щоб потім скаржитись чого це ми вмираємо!”, – пише Marina Malashevska.

“Ваше ставлення до цього? Чи відчуваєте , як легко можна дихати? Дуже цікаво кому це було потрібно. І так люди сидять вдома не маючи свіжого повітря!”, – пише Dasha Havryliuk.

“Крематорій в Нововолинську? Ні, не чули. А він є. Просто навпроти швидкої допомоги, з вивіскою Ритуальні послуги”, – пише Sveta Alieksieieva.

Нововолинський міський відділ ДСНС попереджає: «Спалювання сухої трави – надзвичайно небезпечно!»

Залишене без нагляду вогнище, при наявності вітру та легко займистих матеріалів, в лічені хвилини може стати господарем в ваших оселях. Щоб не трапилося лиха, рятувальники попереджають.

  • Будьте обережні у поводженні з відкритим вогнем
  • Не залишайте без нагляду спалені вогнища
  • Забезпечуйте себе первинними засобами пожежогасіння
  • Не розводьте багаття біля будинків та садиб
  • Не розводьте багаття в лісах у не відведених для цього місцях
  • Не послаблюйте нагляд за малолітніми дітьми під час відпочинку на лоні природи

Спалювання сухої трави поблизу доріг, лісів, житлових масивів заборонено. За порушення правил пожежної безпеки передбачено адміністративну відповідальність та штраф.




коментарів: 15
  1. А те що заводи димлять ніби у пром.зоні то ніц? Нікому не страшно? Ви реально думаєте що спалювання трави грше за викиди з підприємств що оточують Нововолинськ? Просто інші фоточки треба виставляти. Страшно?
    Море сміття за межами своєї оселі- ЄВРОПА
    Головне щоб у квартирі ремонт.

    • Гірше. Бо крім того що в траві згорають дрібні тварини та комахи то ще й часто вогонь перекидаєиься на господарські споруди. Але відсутність елементарних розумових здатностей заставляє “людей” палити траву

  2. Точно, розумові здібності бажають кращого, у деяких громадян. Та я впевнена, що онко захв. у нашому місті справа точно не горілої трави.

  3. Нормальний хазяїн свою територію обкошує, відносно онко, то візьміть гречку яку для молотіння оприскують раундапом, не згадуючи вже заводи, особливо кроноспан серед міста. В цивілізованих державах, якщо кроноспан 50км до міста то комуналку оплачує завод, а в нас відкривають ще одну лінію(юсб плиту) розширюючи територію, прикіньте скільки має міліардер сапог, а ви тут про траву та чорнобиль….

  4. Що за фігня, тільки за кроноспан та сапога напишу то коментар не публікується

  5. Якщо місцева влада не дивиться за порядком, тільки купляють годинники,герлянди, розширюють кроноспан, то нехай якийсь дядько прибирає територію, а потім винний….

  6. Це все више сказане правильно.А що до онко це результат дії хімії як промислової так іпобутової на організм.Різні упаковки від фарб, спреїв, шампунів, пральних порошків,батарейки, миючі засоби, все йде на сміттєзвалише.Яких в нашому маленькому місті два гіганські полігони.Там це все трамбується і перемелюється бульдозером.А з дощами хім відходи потрапляють у грунтові води.Нововолинськ бере водичку звідти , зі скважини.
    Народ, земля хімію не фільтрує.
    Тему кладовищ, якими оточене наше місто,і які є в кожному селі не будемо розглядати.Самі розумієте.

  7. Основа існуваня людини залежить від хім процесів на основі води і кисню.
    Будемо жити так,яка водичка і яке повітря.
    До речі у світі є етнічні групи проживаючі на територіях з покладами уранової руди.І процент онко там менший ніж у пром розвинутих містах.

  8. Рік пройшов, дивлюсь через вікнол на підпал сухої травми біля заводу 100, стоїть пожежна, роки ідуть люди не міняються!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

20 Квітня, Субота
19 Квітня, П’ятниця