<

Двоє п’яних хуліганів у Нововолинську побили поліцейського

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:24 | 29.01.2019 / Нововолинськ / /
Перегляди
6
/ коментарів 27
Ввечері, 28-го січня, на бульварі Шевченка у Нововолинську 29-річний та 22-річний місцеві жителі в нетверезому стані завдали тілесних ушкоджень поліцейському, який зреагував на вчинення ними злочинів: хуліганства та побиття жінки і двох чоловіків.

За цими фактами слідчі відкрили кримінальні провадження.  Як з’ясували поліцейські, вчора близько 21:00 два чоловіка у стані алкогольного сп’яніння, грубо порушуючи громадський порядок, безпричинно заподіяли тілесні ушкодження жителям Нововолинська, жінці 56 років та двом 35-річним чоловікам, повідомляє сектор комунікації поліції у Волинській області.

На протиправні дії правопорушників під час несення служби оперативно зреагував 46-річний поліцейський місцевого відділу поліції. Зловмисники заподіяли правоохоронцю тілесні ушкодження. 

За цими фактами слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3 ст. 296 (хуліганство) та ч.2 ст. 345 (умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу тілесних ушкоджень у зв’язку з виконанням ним службових обов’язків).

Проводиться досудове розслідування. 




коментарів: 27
  1. В США за таке поліцяй пристрелив би їх, як скажених собак. Сьогодня б вже ховали двох придурків. А в нас поліція соплі жує

  2. Це вже всім нормальним мужиками виходити на вулицю і навчити тих безпредєльщиків , як поважати Людей.

  3. І це було б правильно. Ніхто, крім нас самих, порядку не наведе. Була пропозиція організувати добровільну патрульну дружину з місцевих чоловіків… Але далі слів справа не пішла. Всім все рівно. Байдужість – найбільше зло. І такий безпрєдєл буде доти, поки нам не дійде, що це в наших руках.

    • Як би тільки нова аваківська поліція. Де зараз в державі не дно? Може у медицині, чи у комуналці. Наробив майдан з порохом справ. Людям, ще довго буде майдан відрмгуватися.

      • Що ти вцепився до того майдану чи то у тебе вже фобія на фоні майдану, щось не подобається вали з країни де не було майдану й не причитай як та баба. До смішного доходит, що не комент то майданти що дрочиш на нього?

  4. Мдааа.про те шо побили поліцейського то написали цілу статтю але навіть не згадали про те.шо побили чоловіка який лежав і навіть не рухався від побоїв.і про те шо там бігала собака чи то стаф чи шось в цьому роді,без повідка і без намордніка і всі прохожі шарахались.саме головне шо побили поліцейського аяяяй.шо ж то за такий поліцейський шо не міг утихомирити і заспокоїти п’яних хлопців?

    • Як людину-поліцейського жалко, як поліцейського-??? Якби це був ПОЛІЦЕЙСЬКИЙ-ті двоє лежали б мордою в асфальт, як мінімум з простреленими ногами

  5. Що тут скажеш. Бог їм суддя. Але бити жінку це я вважаю уже не чоловік. Ми чоловіків маємо повне право бити один одного. Проте кривдити слабшу жіночу стать мене вибачайте це не чоловіки це Андони справжні. Для мене особисто кожна жінка це святе створіння. І якось кривдити слабку жінку це вчинок недостойний чоловіка

  6. Открывай ОГОНЬ НА ПОРАЖЕНИЕ !!! И это всё опубликуй во всех СМИ.
    Как эти дебилы эаебали

    • Когда-то давно, в советские времена, был свидетелем подобного-двое пристали к семейной паре… результат для напавших оказался печальным-женщина нежно воткнула указательный палец в глаз, а мужик проломил второму череп… случайно попавшимся под руку кирпичом.

  7. Шановна Ірина я вас підтримую. Я сам не проти вийти увечері в місто в статусі Народної дружини. Проте як не сумно герої наші кнопочні. За монітором скляним кожен порядок наведе. А як реально хвоста підняти то всі нехочуть. Щож ми жевемо в компютерну еру. Де всі герої в інтернеті зібрані. Я хожу в качалку, маю хорошу реакцію та міцьне тіло. Якщо Поліція дасть мені одного напарника я залюбки пройдуся вночі стадіоном біля кожного дерева. Крім нас лад в нашому місті ніхто не наведе. Наших дітей бють, гвалтують жінок, наших дружин бють з вертухи та гаманці заберають. Ми лише на кнопки натискаємо. Може пора всім сміливим чоловікам організувати акцію місто без банди!!!

  8. шо за ідіоти… вони вважають, шо поліцаі вже забули, як їх на коліна ставили.. чи може звязку не бачите ?

  9. Той самий. Я не вибачався. Перед Яремою чи його биком якого він привів. Я пожав руку лише оператору тті. А ви часом не той писака лисий? Суржиком строчите коментарі.

  10. Ви всі такі герої . Я чомусь впевнений якби ви проходили поруч зробили вигляд що нічого не сталось .Поліцейській молодець

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер