<

Двом нововолинцям правоохоронці повернули викрадені велосипеди

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:22 | 14.08.2015 / Нововолинськ / , /
Перегляди
4
/ Коментарі відсутні

У Нововолинський міський відділок міліції звернулася місцева мешканка, яка повідомила, що з під’їзду її будинку по вулиці Інтернаціональній викрали велосипед.

У під’їзді, куди злодій пробрався вечірньої пори, стояв кодовий замок, який він спромігся відчинити. Зловмисник потрапив до рук правоохоронців у день викрадення. Ним виявився тридцятирічний наркозалежний житель Нововолинська, що раніше був засуджений за незаконний обіг наркотиків. Він спокійно їздив вкраденим велисопедом вулицями міста. Патрульні вирішили вияснити, чому він перебуває в громадському місці, коли повинен бути під домашнім арештом. Побачивши правоохоронців, злодій почав втікати. Працівники міліції виявили крадену річ та повернули власниці.

А на Шахтарському мікрорайоні в білий день у нововолинця викрали велосипед гірського типу вартістю 4 тисячі гривень. Злодієм виявився 74-го року житель Нововолинська, який раніше перебував у місцях позбавлення волі. Він зізнався у вчиненому злочині.

Викрадену річ зловмисник збув на ринку в місті Червонограді за 400 гривень. Велосипед знайшли в одному з сіл Сокальського району у підприємців, що торгують на ринку в Червонограді. Підприємці повірили крадієві, який сказав, що дуже бідний і немає чим годувати троє дітей, хоч насправді чоловік неодружений. Підприємці не вимагали з нього компенсації, а велосипед повернули законному власнику.
Правоохоронці встановили причетність цих двох осіб до аналогічних правопорушень. Сьогодні вони обоє перебувають в слідчому ізоляторі.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа