<

Двом дітям-сиротам у Нововолинську вручили ключі від квартир

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:56 | 6.11.2019 / Нововолинськ / , /
Перегляди
1
/ 1 коментар

Власниками помешкань стали вісімнадцятирічні Валентина Власюк та Наталія Ляснюк.

Житло для двох дітей – сиріт придбали за кошти обласного та міського бюджетів, – повідомляє Відділ інформаційної політики Нововолинської міськради.

Загалом, за вісім років, починаючи з 2012-го для таких дітей у місті придбали вісім квартир.

Також у 2019-му році двом дітям виділені кошти на придбання будівельних матеріалів для проведення поточного ремонту у квартирах.

“Ще для однієї сироти робимо ремонт у помешканні, яке належить їй на праві власності. Усього для дев’яти дітей проводиться ремонт у їхніх квартирах та для 36 дітей даної категорії придбано будівельні матеріали для ремонтних робіт”, – розповів заступник міського голови Андрій Сторонський.

Довідково. Станом на 01.11.2019 року на обліку у службі у справах дітей перебуває 97 дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування. З них 23 мають житло на праві власності, 69 – на праві користування, 5 – не мають житла.

На обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов, у виконавчому комітеті Нововолинської міської ради перебуває 7 дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування та осіб з їх числа та 3 дітей перебувають на соціальному квартирному обліку.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер