<

Двох шахраїв, які розплачувались фальшивими купюрами у Нововолинську, взяли під варту

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:43 | 15.10.2020 / Нововолинськ / /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

36-річного та 31-річного ковельчан, підозрюваних у збуті підроблених 500-гривневих купюр у Нововолинську, взяли під варту на 60 днів.

Суд задоволив підтримане прокурорами Нововолинського відділу Володимир-Волинської місцевої прокуратури клопотання слідчих та обрав двом волинянам, підозрюваним у щонайменше 18 епізодах збуту підроблених банкнот, запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, – інформує пресслужба прокуратури Волині.

Слідство з’ясувало, що 36-річний та 31-річний жителі Ковеля розраховувалися у магазинах Нововолинська фальшивими 500-гривневими купюрами – оплачували ними дешеві дрібні товари, а решту забирали справжніми грошима.

Правоохоронці затримали правопорушників 12-го жовтня вже за годину після першого звернення про розрахунок підробками.

Чоловікам повідомлено про підозру у збуті підроблених грошей (ч. 2 ст. 199 Кримінального кодексу України) і найближчих 60 днів вони перебуватимуть під вартою.

У кримінальному провадженні триває досудове розслідування. Правоохоронці з’ясовують походження фальшивок та інші можливі випадки розрахунків ними.

Довідково: санкцією ч. 2 ст. 199 КК України за збут підроблених грошей, вчинений за попередньою змовою групою осіб, передбачене покарання у виді позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років із конфіскацією майна.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер