<

Двоє свідків, які дали неправдиві показання щодо побиття поліцейського на автостанції у Нововолинську, постануть перед судом

Цей запис опубліковано більш як рік тому
22:19 | 13.08.2019 / Нововолинськ / /
Перегляди
48
/ Коментарі відсутні

Судитимуть жителів Сокалі та Рівного, що неправдиво свідчили про обставини побиття поліцейського на нововолинській автостанції, свідками якого стали.

26-го березня у приміщенні автостанції Нововолинська побили працівника поліції, – повідомили у прокуратурі області.

28-річний мешканець міста Сокаль Львівської області і 22-річний мешканець Рівного під час допиту в якості свідків у цій справі розповіли, що не бачили обставин конфлікту.

Протоколи допитів обидва свідки підписали, стверджуючи правдивість своїх слів.

Насправді ж, як засвідчили записи з камер відео-спостереження, обоє вони перебували у місці конфлікту та спостерігали за тим, що відбувається.

Таким чином свідки намагалися допомогти зловмиснику уникнути кримінальної відповідальності за злочин та створити штучні докази захисту, відтак їх обвинувачують у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 384 КК України.

Зауважимо, що молодший із них відповідатиме ще і за умисне пошкодження особливо важливого документа – посвідчення працівника поліції, яке він зламав, раптово вихопивши із рук правоохоронця, так само на автостанції в Нововолинську 26 березня цього року.

Далі – слово за судом.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер