<

Двоє п’яних чоловіків напали на медиків «швидкої» в Нововолинську

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:20 | 17.05.2019 / Нововолинськ / /
Перегляди
1
/ коментарів 9

16-го травня в Нововолинську двоє чоловіків в алкогольному сп’янінні накинулися на працівників Нововолинської бригади ЕМД, вимагаючи вколоти їм такі ліки, щоб можна було би продовжити пиятику.

В центральну оперативну диспетчерську поступило звернення з приводу «п’яний, погіршення стану» у місті Нововолинськ, – повідомляє Волинський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф.

По приїзді бригади, викликаючий разом з п’яним товаришем накинулися з кулаками на працівників Нововолинської бригади ЕМД, вимагаючи вколоти їм такі ліки, щоб можна було би продовжити пиятику.

Фельдшер разом з водієм замкнулися в автомобілі та викликали наряд поліції. Особи хотіли проникнути в салон автомобіля, почали гамселити по вікнах та дверцятах санітарного транспорту, погрожували фізичною розправою. Автомобіль з місця виклику рушити не зміг, оскільки нападники «лягали» під колеса.

Бригада екстренної служби була задіяна майже годину, обслуговуючи неправдивий та небезпечний для їхнього життя виклик. А можливо в той час комусь дійсно потрібна була допомога.

Працівниками поліції, які прибули оперативно, був складений протокол з приводу нападу вказаних осіб на бригаду ЕМД.

“Навіть в присутності працівників поліції нападники продовжували вести себе агресивно та висловлювались нецензурною лайкою. Незрозуміло чому додатково не був складений протокол за хуліганство в громадському місці? На щастя, працівники екстреної служби постраждали лише морально, автомобіль залишився неушкодженим. “, – йдеться в повідомленні.




коментарів: 9
  1. Поліція стояла і слухала як їх ображають ,вони не мають права ображати пияків бо потім пияки поскаржаться на поліцію що поліція не захищала пияків від медиків які не хотіли іх вколоти.

  2. Медикам потрібно законодавчо дати дозвіл на затосування до такої бидлоти зброї!!!! То не поодинокі випадки!!!!

  3. Та не завадило би кілька дубиняк по ребрах. Чисто як у виховних цілях. Як мінімум, щоб із слідством та судом через такі дрібниці не возитися.

  4. Мусово карати на місці,навіть тим самим гумовим кийком по сраці сперезати. Щоб знали,що будуть покарані відразу. І непотрібно кудись їх забирати,а коли незможуть на другий день сісти на задницю згадають своє геройство. А якщо захочеться поскаржитись на правоохоронців -штраф і відпрацювати години на благоустрій міста. Може тоді буде порядок. Через цю безкарність ми нічого недосягнемо. Пора бути людьми незалежно хто ти за національністю,віросповіданням

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа